Jäsenyys

5/24

Hotel Kämp

Hotel Kämp on Helsingin johtava luksushotelli, joka on ollut osa suomalaisia perinteitä ja historiaa jo yli 130 vuotta. Hotelli tarjoaa ensiluokkaista palvelua ja klassisen, ylellisen tunnelman Helsingin ydinkeskustassa. Täydellinen sijainti vauhdikasta suurkaupunkiviikonloppua tai tavallista parempaa kongressia ajatellen, lisäksi rentoutumismahdollisuus spassa, baarissa tai ravintolassa.

Lue lisää hotellistachevronDown

Eksklusiivista ylellisyyttä


Hotel Kämp on itsestään selvä valinta klassista Grand Hotel -tyyliä arvostaville. Täällä estetiikka ja upottavat, viihtyisät loungekalusteet käyvät käsi kädessä poikkeuksellisen korkean palvelutason kanssa. Nauti rennosta aamusta tilavan huoneen pehmeässä vuoteessa ja sen jälkeen aamiaisbuffetin ja -menun kattavasta tarjonnasta. Illallistaminen onnistuu puolestaan Brasserie Kämpissä, joka on erikoistunut tyylikkyydessään ranskalaisen keittiön ja kausiraaka-aineiden tarjontaan. Täällä voit nauttia myös Afternoon Tean, ja päättää illan Kämp Barissa – Helsingin ensimmäisessä amerikkalaisessa baarissa, johon kuuluu myös suuri viinikellari.


Viihtyisä keidas kaupungin sydämessä


Hotel Kämp sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa näkymällään Esplanadinpuistoon. Kaikki kaipaamasi aktiviteetit, kulttuuritarjonta sekä ostos- ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät kävelyetäisyyden päästä. Hotelli toimii rauhallisena tukikohtana, jossa voit rentoutua pitkän matkapäivän päätteeksi. Jos pidät kuntoilusta, voit aloittaa päivän kuntoilutilassamme, vierailla iltapäivällä 8. kerroksessa sijaitsevassa Kämp Spassa nauttien kehoa ja mieltä ilahduttavista kokemuksista, ja täydentää hoidon hetkellä saunan lämmössä.


Kokoukset ja tapahtumat


Kongressi? Häät? Taidetapahtuma? Hotel Kämpin 11 huolella suunniteltua ja monipuolista kokoustilaa sopivat monenlaisten tapahtumien tapahtumapaikaksi syystä riippumatta. Kokeneet tapahtumakooordinaattorimme vastaavat henkilökohtaisesta palvelusta. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Hotel Kämpiin on helppoa saapua paikallisliikennettä käyttäen. Omalla autolla saapuville tapahtumavieraille on käytettävissä hotellin maksullinen pysäköintihalli.

city-helsinki

Keskellä Helsinkiä

Näkymä Esplanadinpuistoon, ydinkeskustassa

strawberry-web

Historiallista luksusta

Ensiluokkainen palvelu ja majesteettinen miljöö

spa

Spa ja hyvinvointi

Koe ylellisyys hoitojen ja saunomisen muodossa

Hotellissa

24h24 h vastaanotto

parkingTypePysäköinti

gymKuntoilutila

conciergeConcierge

climateControlLämpötilan hallinta

acIlmastointi

roomServiceHuonepalvelu

petsAllowedLemmikit sallittu

hotelLoungeLobby lounge

workAreaTyötila

laundryServicePesupalvelu

bikePolkupyörien lainaus/vuokraus

saunaSauna

priceTagAulamyymälä

wifiIlmainen Wi-Fi

barBaari

breakfastAamiainen

restaurantSmallRavintola

spaSmallSpa

luggageMatkatavarahuone

turndownServiceTurndown service

smokingNotAllowedTupakointi kielletty

giftBenefitLahjamyymälä

Kämp Spa

Löydä hotellille

Pohjoisesplanadi 29

00100, Helsinki, Finland

Opastus

Hyödyllistä tietoa

Tarjouksemme

Member Rates

Member Rates