Jäsenyys

5/17

Hotel St. George

Hotel St. George sijaitsee Helsingin keskustan viihtyisässä osassa näkymällään Vanhaan kirkkopuistoon. Hotelli tarjoaa ylellisyyttä eksklusiivisen klassisella designillaan ja taidegalleriallaan, jonka lähes 400 taideteosta levittäytyvät kaikkialle yhteisiin tiloihin. Oletpa taiteen ystävä tai et, tämä paikka sopii sinulle. Rentoudu spassa, nauti ateria ravintolassa tai järjestä työkokous.

Lue lisää hotellistachevronDown

Historiallinen sijainti


Helsingin keskustassa sijaitsevalla Kampin kaupunginosalla on tärkeää rooli Suomen itsenäistymisen historiassa. Se toimi suomalaisen lehdistön pääpaikkana, ja vuonna 1817 Suomalaisen Kirjallisuuden Seura muutti rakennukseen, jossa Hotel St. George nykyisin sijaitsee, jaellen sieltä käsin Suomen itsenäisyyttä kannattavaa Suometar-lehteä. Nykyinen tässä kaupunginosassa on tarjolla uuden maailman teollisuutta, ja sieltä löytyy runsaasti ostosmahdollisuuksia, kahviloita ja ravintoloita, puistoja ja kulttuuritarjontaa. Saavutko keskustaan autolla? Hotellilla on sopimus Erottaja Q-Parkin pysäköintihallin kanssa, joka sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 8–10.


Klassista hyvinvointia


Hyvinvointi on tämän hotellin ytimessä, ja sen sisustus onkin suunniteltu klassisin ja miellyttävin sävyin. Paikasta on muodostunut viihtyisä osa keskustaa, ja siellä vierailun aikana vieraat voivat rentoutua kunnolla. St. George Caressa on tarjolla kuntoilutila, erilaisia spa-hoitoja, sauna ja uima-allas sekä räätälöityjä neuvoja talon omalta ravitsemusneuvojalta.


Taidegalleria ja ajaton design


Hotel St. Georgen sisustus on saanut inspiraationsa ajattomasta pohjoismaisesta designista, mikä luo paikalle harmonisen ja rennon ilmapiirin. Kauniit piirteet ja vaimeat sväyt täydentyvät abstrakteilla muodoilla ja jännittävillä väreillä, jotka pääsevät esille tilan lähes 400 taideteoksen kautta. Eri aikakausilta peräisin olevia ja vaihtelevista materiaaleista valmistettuja taideteoksia on esillä seinillä, katossa ja huoneiden keskipisteinä. Taidegalleria vai hotelli – sinä päätät! Varmaa on se, että tämä paikka on tyylikäs, rento ja kiinnostava hyvinvoinnin keskus.

tripAdvisor4.5 / 5508 arvosteluanewTab
art-collection

Taidegalleria

Hotellissa on esillä lähes 400 taideteosta

spa

Keskipisteenä hyvinvointi

Rentouttava design ja hyvin varusteltu spa

city-helsinki

Helsingin keskustassa

Historiallinen ostos-, kulttuuri- ja huvialue

Hotellissa

24h24 h vastaanotto

gymKuntoilutila

conciergeConcierge

climateControlLämpötilan hallinta

acIlmastointi

roomServiceHuonepalvelu

petsAllowedLemmikit sallittu

hotelLoungeLobby lounge

gardenPuutarha/sisäpiha

laundryServicePesupalvelu

bikePolkupyörien lainaus/vuokraus

wifiIlmainen Wi-Fi

barBaari

breakfastAamiainen

restaurantSmallRavintola

spaSmallSpa

luggageMatkatavarahuone

turndownServiceTurndown service

smokingNotAllowedTupakointi kielletty

St. George Care

Löydä hotellille

Yrjönkatu 13 C

00120, Helsinki, Finland

Opastus

Hyödyllistä tietoa

Tarjouksemme

Nyt kaikki jäsenet saavat 5-15% alennusta – aina!

Nyt kaikki jäsenet saavat 5-15% alennusta – aina!