Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel St. George Helsinki ,  Suomi

Hotel St. George

Helsinki,  Suomi

Hotel St. George tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tuo arkeesi taattua luksusta. Upeaan arvokiinteistöön restauroitu hotelli sijaitsee yhdellä Helsingin kauneimpien katujen varrella, Vanhaa kirkkopuistoa vastapäätä. Oiva valinta staycationille!

Hotel St. Georgessa design on läsnä kaikkialla. Hotellivieraana saat nauttia unohtumattomista hetkistä uniikissa ympäristössä Helsingin sydämessä.

Mielen ja kehon hyvinvointiin panostava Hotel St. George tuo uudenlaista luksusta Helsingin hotellimaailmaan. Upeaan arvokiinteistöön restauroitu hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Vanhaa kirkkopuistoa vastapäätä, mutta vain kivenheiton päässä Helsingin Design Districtistä ja ydinkeskustan nähtävyyksistä.

Ainutlaatuisia hetkiä St. Georgessa

Hotel St. Georgen uudenlainen luksus on yhdistelmä taidetta, designia ja hyvinvointia. Onni Tarjanteen vuonna 1840 suunnittelemaan arvokiinteistöön on kuratoitu ainutlaatuinen kokoelma taidetta ja klassista pohjoismaista muotoilua. Hotellin palvelut on suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Voi hyvin ja nauti elämästä

St. Georgessa hotellivieraiden hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää. St. George Care spa tarjoaa ylellisten hoitojen ja hierontojen lisäksi hyvinvoinnin kokemuksia osana hotellin laajempia palveluja. Voit esimerkiksi mitata unesi laatua Emfit-laitteella ja varata henkilökohtaisen uni- tai ravitsemuskonsultaation.

Lääkäri Aki Hintsan kehittämän Hintsa Performancen hyvinvointimallin mukaan parempi elämä rakentuu pienistä päivittäisistä valinnoista. Tavoitteena on löytää tasapaino, jonka perustana ovat muun muassa lepo ja hyvä uni, riittävä liikunta, terveellinen ruokavalio ja henkinen energia.

Hotel St. George on tuonut Hintsan mallin hotellivierailun keskiöön. Hotellin kaikki palvelut kannustavat tekemään terveellistä elämää tukevia valintoja.

Taidegalleria hotellissa

St. Georgen hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa on yli 400 taideteosta, joten taide on olennainen osa hotellivierailua. Hotellin kokoelmaan kuuluu tilaustöitä, kuten Pekka Jylhän Learning to Fly -veistos ja Klaus Haapaniemen Wintergardeniin suunnittelema Lightnings in Tiger Woods -tapetti sekä näyttävää grafiikkaa suomalaisen abstraktin taiteen edelläkävijöiltä. Kiinalaisen nykytaiteilijan Ai Weiwein upea Tianwu-leijateos toivottaa vieraat tervetulleeksi hotellin aulassa.

Monipuoliset palvelut

St. Georgesta löydät kaksi ravintolaa, oman leipomokahvilan, span ja kuntosalin. Wintergardenissa voit järjestää niin intiimejä juhlia kuin jopa 130 hengen tilaisuuksia. Tapahtumarikkaasta St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: osallistu lukupiiriin, aamujoogaan tai nauti livemusiikista Wintergardenin tunnelmassa. Huippukokki Tomi Björckin ravintola Boon Namissa vaalitaan thai-keittiön rakkaita ja parhaita makuja. Boon Nam sijaitsee Hotel St. Georgen katutasossa. 

Ajattomia muotoiluklassikoita

Hotel St. Georgen designmaailma on saanut inspiraationsa pohjoismaisen muotoilun ajattomista klassikoista. Viimeiseen asti hiotut yksityiskohdat, hotellihuoneiden abstraktin taiteen linjat ja rakennuksen arkkitehtuuri tukevat toisiaan ja luovat hotelliin harmonisen ja rauhoittavan ilmapiirin.

Yhteystiedot

  • Yrjönkatu 13 00120 Helsinki , Suomi

Löydä hotellille

Liikenneyhteydet

Hotel St. Georgeen on hyvät yhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Helsingin päärautatieasema ja sen bussi-, metro- ja raitiovaunupysäkit ovat kävelyetäisyydellä hotellilta.

Yhteydet lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on noin puolen tunnin ajomatka (20 km) Hotel St. Georgeen.
Nopea junayhteys vie suoraan lentoasemalta Helsingin päärautatieasemalle (I- ja P-junat). Myös Finnair City Bus ja HSL:n bussi 615 (yöbussi 620) liikennöivät päärautatieaseman ja lentoaseman välillä. Tarkista ajantasaiset aikataulu- ja reittitiedot HSL:n Reittioppaasta.

Hotel St. George sijaitsee noin 600 metrin päässä Helsingin päärautatieasemalta.

Hotellikuljetus

Voit tilata St. Georgen kuljettajan hakemaan sinut Helsinki-Vantaan lentokentältä tai Helsingin päärautatieasemalta. Varaukset ja hintatiedustelut numerosta 09 4246 00 11 tai sähköpostiosoitteesta reception@stgeorgehelsinki.com.

Huoneet ja palvelut

Hotel St. Georgen tilat kattavat 10 000 neliömetriä seitsemässä kerroksessa. Huoneita on 153 sisältäen viisi sviittiä.

Kuvankauniin Wintergardenin yhteydessä on kolme tilavaa Salonkia ja kolme pienempää Nooks-kabinettia yksityistilaisuuksia ja kokouksia varten.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.