Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sveitsi Hyvinkää ,  Suomi

Quality Hotel™ Sveitsi

Hyvinkää,  Suomi

Quality Hotel Sveitsi on täydellinen matkakohde niin liike- kuin lomamatkoillekin. Hotellin 182 viihtyisää huonetta, korkeatasoiset ravintolat, modernit kokoustilat ja tunnelmalliset juhlatilat sijaitsevat aivan Sveitsin alueen sydämessä.

Quality Hotel Sveitsi on moderni elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja perheille ja luonnonystäville, aktiiviliikkujille sekä ainutlaatuisia elämyksiä etsiville kokous- ja tapahtumajärjestäjille. Tyylikkäiden tilojen suurista ikkunoista avautuva maisema luo taianomaisen tunnelman myös häille ja perhejuhlille.

Aktiivilomailijoiden ja lapsiperheiden suosikkikohde

Hotellin kanssa saman katon alta löytyvät monipuoliset Sveitsin viihdekeskuksen palvelut kuten elokuvateatteri, sisäaktiviteettipuisto, kuntokeskus, kauneushoitola, pakopelihuoneet ja yhdyskäytävää pitkin pääsee helposti myös vierailemaan Hyvinkään uimalassa. Ympäröivä Sveitsin luonnonpuisto monipuolisine ulkoilureitteineen tarjoaa upeat mahdollisuudet lenkkeilyyn, hiihtoon ja maastopyöräilyyn. Hurjapäisimmät kiipeilevät seikkailupuiston köysiradoilla ja nauttivat vauhdin huumasta jääkautisen suppakuopan yli rakennetulla vaijeriliukuradalla.

Quality Hotel Sveitsin ravintolamaailman sydän Karhunpesä Restaurant & Bar on rennon viihtyisä ja tunnelmallinen seurusteluravintola, johon tullaan nauttimaan ja viihtymään hyvän ruoan ja juoman parissa kauempaakin – omassa rauhassa, yhdessä tai koko pesueen voimin. Ravintolamaailman uusin tulokas Ristorante Vino&Pino puolestaan on kuin pieni pala italiaa Hyvinkäällä tarjoillen vaihtoehtoja italialaisten makunautintojen ystäville. Tämän lisäksi Quality Hotel Sveitsin tilausravintolatoiminta, lobby bar ja kesäterassi Piha palvelevat matkailukeskuksen vierailijoita ja tilaisuuksien järjestäjiä.

Loistavat puitteet yritystilaisuuksista perhejuhliin

Quality Hotel Sveitsi mahdollistaa kaikki elämäsi tilaisuudet tarjoamalla tyylikkään kokonaisuuden henkilökohtaisiin juhlahetkiin, häistä ja perhejuhlista saunailtoihin sekä viikonlopun romanttisiin irtiottoihin. Lisäksi Quality Hotel Sveitsissä on loistavat puitteet yritystilaisuuksien järjestämiseen laidasta laitaan, olipa kyseessä strategian innovointi luovan kokoustilan innoittamana, työhyvinvointipäivät aktiviteetteineen, kokoukset tai yritysjuhlat. Punaisen maton gaaloistaankin tunnettu Quality Hotel Sveitsi toimii loistavasti myös näyttävissä yritystilaisuuksissa ja konferensseissa jopa 500 henkilöön saakka. Sveitsiin on helppo tulla – matkaa Helsingistä on vain 45 min ja alueella on laaja ilmainen pysäköintialue

Yhteystiedot

  • Härkävehmaankatu 4 Hyvinkää , Suomi

Löydä hotellille

Junalla
Helsingistä

R-lähijuna kulkee 30 minuutin välein.
Matka hotellille kestää noin 45 minuuttia.

Turusta

Ota juna Helsinkiin ja vaihda R-lähijunaan Pasilassa.
Matka vie noin 2,5 tuntia.

Tampereelta

Ota juna Helsinkiin ja vaihda R-lähijunaan Riihimäellä.
Matka vie noin 1,5–2 tuntia.

Matka HelsinkiVantaan lentoasemalta hotellille vie noin 30 minuutista tuntiin.

Junalla

HelsinkiVantaan lentoasemalta Tikkurilan kautta (ota P-lähijuna) Hyvinkäälle (vaihda R-lähijunaan)
Löydät aikataulun täältä

Bussilla

Terminaali 2, laituri 27
Löydät aikataulun täältä

Taksi

Matka hotellille maksaa noin 80100 €

Tietoja Quality Hotel Sveitsistä

Hotellihuoneiden määrä

182 kpl

Kokoustilojen määrä

40 kpl

Etäisyys lentoasemalle

HelsinkiVantaan lentoasema 50 km

Etäisyys julkiseen liikenteeseen

1,5 km

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.