Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal Vantaa Airport ,  Suomi

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vantaa Airport,  Suomi

Tervetuloa Comfort Xpress -hotelliin! Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Helsinki–Vantaan lentoaseman lähtöporteilta, joten se on täydellinen pysähdys matkalla uusiin seikkailuihin.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,3
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Herää virkistyneenä hyvien yöunien jälkeen tai pistäydy päiväunilla seikkailujesi keskellä. Tervetuloa Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminaliin (entinen GLO Hotel Airport) – ainoaan HelsinkiVantaan lentoaseman terminaalissa sijaitsevaan hotelliin!

Sijainti Helsinki-Vantaan lentoaseman sisällä

Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal sijaitsee HelsinkiVantaan lentoasemalla. Muutaman askeleen ja hissimatkan päässä lähtöporteilta sinua odottaa lämminhenkinen palvelu, rento lounge ja mikä parasta: mukavat vuoteet. Hotellimme 10 uniikkia RestPodia ovat helppo tapa pitää etäkokousta rauhassa tai rentoutua hetken ennen matkan jatkumista. Hotelli on täydellisen helppo valinta virkistäville yöunille ennen uusia seikkailuja tai pikapysähdykselle pitkien lentojen välissä.

RestPods

RestPodit tarjoavat mahdollisuuden yksityiseen lepohetkeen tai rentoutumiseen 12 henkilölle ennen lentoa tai lennon jälkeen. Haluatko ottaa nopean lepohetken ennen pitkää lentoasi tai odotatko vaihtoa seuraavalle lentomatkallesi? Tai kentes haluat rauhassa työskennellä lentojesi välillä? RestPodit ovat mitä parhain vaihtoehto sinulle! Podit ovat varattavissa kätevästi verkossa 47 tunniksi kerrallaan. Lue lisää ja varaa RestPod suoraan tästä .

Xpress-aamiainen

Jotkut aamut vaativat munia, pekonia ja  pannukakkuja, kun taas joihinkin aamuihin riittää mainiosti coffee-to-go. Tästä syystä olemme päättäneet jättää aamiaisbuffetin pois Xpress-hotelleistamme. Olemme sen sijaan keränneet yhteen huolellisesti valikoidun valikoiman erilaisia aamiaistuotteita, jotka ovat ostettavissa hotellista.

Vain se mitä tarvitset

Tunnistat Comfort Xpress -hotellit niiden fiksuista ja käytännöllisistä ratkaisuista. Hotelli sopii täydellisesti kaikille niille, jotka eivät halua käyttää matkabudjettiaan turhanpäiväisyyksiin. Hotellistamme et löydä huonepalvelua etkä minibaaria, vaan sen sijaan ympäri vuorokauden auki oleva aulamyymälämme tarjoaa runsaan valikoiman naposteltavaa, ruokaa ja juomaa (tietenkin edulliseen hintaan). Comfort Xpress -hotellit haluavat myös panostaa ympäristöystävällisyyteen parhaalla mahdollisella tavalla, mikä näkyy hotellissamme muun muassa siten, että meiltä et löydä hotellin erillistä omaa ravintolaa. Olemme minimoineet myös kylpypyyhkeiden ja vuodevaatteiden pesusta aiheutuvan ympäristövaikutuksen. Tervetuloa! 

Yhteystiedot

  • Helsinki-Vantaa Airport 1530 Vantaa Airport , Suomi

Löydä hotellille

Hotelli sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman alakerroksessa. Seuraa ensimmäisen kerroksen saapuneiden aulasta opasteita hotellia kohti. Katso lentoaseman kartta saadaksesi yksityiskohtaisemman opastuksen, tai soita vastaanottoon.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.