Jäsenyys
Dinner serving at restaurant in Helsinki.

Tutustu Suomen jännittävään ruokakulttuuriin

Syö tiesi läpi Suomen ja rakastu suomalaisesta maasta ja vesistä saataviin raaka-aineisiin ja makuihin. Houkuttavatko kansainväliset maut enemmän? Älä huoli. Suomen ruokaskenestä ja etenkin Helsingistä löytyy sekä läheltä että kaukaa tulevaa ruokaa tarjoilevia ravintoloita ja baareja.

Kasvava ravintolaskene

Viime vuosina suomalainen ruokakulttuuri on ollut erityisesti pääkaupunkiseudulla suuressa muutoksessa: suomalaisista klassikoista, kuten karjalanpiirakoista, on siirrytty kansainvälisiin vaikutteisiin nojaaviin ravintoloihin. Maasta löytyy laaja valikoima aasialaisia ravintoloita pohjoismaisen ruokakulttuurin rinnalle. Kokeile lounaaksi erilaisia piirakoita ja nauti illalliseksi palanen Aasiaa Boon Namissa – kyllä kiitos! Tervetuloa tutustumaan kasvavaan vastakohtien ruokakulttuuriin.

Keskiössä lähellä tuotetut raaka-aineet

Suomessa panostetaan vahvasti paikallisesti tuotettuihin raaka-aineisiin. Ravintoloiden menut heijastavat kestävän kehityksen mukaista ruokafilosofiaa, joka sisältää runsaasti kalaa, suomalaista viljaa ja mehukkaita metsien marjoja. Oletko juustofani? Siinä tapauksessa sinun on maistettava leipäjuustoa, lehmänmaidosta valmistettua miedon maukasta juustoa, joka on parasta lakkahillon kanssa. Näitä ravintoloita ja baareja ei kannata ohittaa, jos haluat tehdä Suomen-vierailustasi unohtumattoman.

Suomi

Ravintolat ja baarit