Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Liettuassa

Meiltä löydät hotellin keskeltä Vilnaa, Vanhan kaupungin vierestä, joka onkin pääkaupungin yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä. 700 metriä asemalle ja vain 10 minuuttia Vilnius Airport -lentoasemalle – tämän paremmin et voi enää majoittua!

Euroopan keskipiste

Aiotko tutustua Liettuaan? Hienoa! Keskiaikaisilla rakennuksillaan, kauniilla kirkoillaan, linnoillaan ja museoillaan Liettua on täynnä toimintaa ja nähtävyyksiä. Täällä, Euroopan maantieteellisessä keskipisteessä, on jokaiselle jotakin riippumatta siitä, oletko kiinnostunut kulttuurista, taiteesta, arkkitehtuurista vai historiasta.

Majoitu keskeisellä paikalla Vilnaan tutustuessasi  

Vilna on täydellinen matkakohde viikonloppumatkallesi. Majoitu keskellä pääkaupunkia Comfort Hotel® LT -hotellissa, joka sijaitsee vain kävelymatkan päässä UNESCO-listatusta Vanhastakaupungista. Kulje kortteleissa, joissa on lähes kaksituhatta keskiaikaista ja goottilaista sekä renessanssin ja barokin aikaista rakennusta. Alueen sydämessä sijaitsee St. Stanislauksen uusklassinen tuomiokirkko. Vilnassa on myös laaja valikoima museoita, ja koska maa kantaa edelleen myös leimaa venäläisen hallinnon vuosilta, on suorastaan välttämätöntä vierailla KGB-museossa, joka sijaitsee entisessä venäläisessä vankilassa.

Liettuan nähtävyydet

Mikäli haluat kokea enemmän Liettuaa kuin vain Vilnan, sinun ei tarvitse matkustaa kauas tehdäksesi jännittäviä retkiä ja tutustuaksesi nähtävyyksiin. Valitse suosikkisi useiden pääkaupungista lähtevien päiväretkien joukosta. Luonnosta kiinnostuneelle Curonian Spit -kansallispuisto on hyvä vaihtoehto laajoine hiekkadyyneineen. Jos haluat tietää enemmän Liettuan historiasta, sinun kannattaa puolestaan matkustaa lähellä sijaitsevaan Kaunasin kaupunkiin ja vierailla Ninth Fort -linnakkeella.

Muita maita

Tanska
Suomi
Latvia
Norja
Ruotsi

Lue vähemmän
1 hotelli alueella: Liettua

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

Tutustu Hotellit Ravintolat Kokoukset
3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.