JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Face treatment at St. George Care Spa in Helsinki.

Nauti ihanista spa-päivistä Suomessa

Suunnitteletko matkailua kotimaassa? Helsingissä niin kuin muuallakin Suomessa riittää tekemistä ja nähtävää, muun muassa maailmankuulu saunakulttuuri. Suomi on täynnä upeita saunoja ja suurempia kylpylöitä – mikä parempaa kun etsit täydellistä rentoutumista arjen keskelle.

Sauno hyvin kotimaan matkalla

Suomella on paljon tarjottavaa viihtyisälle viikonloppumatkalle. Suomessa voi nauttia arkkitehtuurista, viihtyisistä kahviloista, upeasta luonnosta ja mielenkiintoisesta kulttuurista. Tärkeää on toki myös saunakulttuuri. Suomalaiset ovat aina pitäneet saunaa paikkana niin seurusteluun kuin hyvinvointiin. Suomen-matkalla kannattaa ehdottomasti vierailla kylpylässä, ja rentoutua kunnolla.

Ihana vierailu spa-hotellissa

Jos todella haluat nauttia kotimaan rauhoittavasta ilmapiiristä, kannattaa varata muutaman yön majoitus spa-hotellissa. Jos suuntaat Helsinkiin päin, voimme lämpimästi suositella Kämp Hotelia, joka tarjoaa sekä spa-osaston että saunan, sekä Clarion Hotelia, jossa on lisäksi upea kattoallas näköalalla pääkaupungin yli. Molemmat hotellit sijaitsevat keskeisellä sijainnilla Helsingissä ja ovat täydelliset rentouttavaan hotellivierailuun.

Suomi

Spa ja relax