Kesä on vihdoin täällä ja monilla on pian edessä kauan odotettu loma. Olemme koostaneet 5 täydellistä lomavinkkiä sinulle, joka haluat irrottautua stressaavasta arjesta rentouttavalla lomakokemuksella!

Swimming pool and sunbeds
Göteborgin saaristosta löydät Stenungsbadens Yacht Club -hotellin luonnonkauniilla ja eristäytyneeltä sijainnilla, mutta samalla vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Göteborgista.

Monen hektisen työkuukauden jälkeen ei ole mitään parempaa kuin olla muutaman viikon hyvin ansaitulla lomalla. Keho tarvitsee rentoutumista ja akut täytyy ladata uudella, raikkaalla energialla. Lomaa voi viettää eri tavoin, mutta ehdottomasti paras tapa on päästä irti stressaavasta arjesta valitsemalla loma terveyden merkeissä!


Yhdistä rentoutuminen toimintaan


Ainutlaatuinen sijainti meren tuntumassa mahdollistaa laivojen seuraamisen sekä kävelyn suolaisilla rantakallioilla.Göteborgin saaristosta löydät Stenungsbadens Yacht Club -hotellin luonnonkauniilla ja eristäytyneeltä sijainnilla, mutta samalla vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Göteborgista. Täällä on parhaat edellytykset lomaan, jossa yhdistyvät terveelliset aktiviteetit sekä maailmanluokan rentoutuminen! Stenungsbadens Yacht Club –hotellissa voit aktivoida itseäsi muun muassa purjehtimalla ja veneretkillä saaristossa tai vain nauttia rentouttavasta kylpyläelämyksestä kuumine lähteineen ja poreammeineen sekä varaamalla niin hierontoja kuin hoitojakin.


Nauti ruotsalaisesta tunturimaisemasta


Copperhill Mountain Lodge on yhtä kaunis vuodenajasta riippumatta.


Ruotsalaiset tunturit ovat yhtä kauniita niin kesällä kuin talvellakin! Copperhill Mountain Lodge Åressa on täydellinen paikka hyvinvointiasi lisäävälle lomalle. Majoitu Åreskutan-tunturin suurenmoiset näkymät ikkunasi ulkopuolella ja heti liikunnanhimon iskiessä suuntaat vain ulos yhdelle lukuisista kauniista vaellusreiteistä. Hotellivieraana saat lisäksi maksuttoman sisäänpääsyn hotellin palkittuun kylpylään, josta on panoraamanäkymä Åreskutan-tunturiin. Pidä hetki taukoa suurkaupungin rytmistä ja voi hyvin Jämtlannin kauniissa tunturimaisemissa!


Ylellinen kylpyläelämys Yasuragi-hotellissa


Lounge Yasuragi-hotellissa.


Osa hillittyä japanilaista kylpyä.


Rentoutumisesta ei voi tulla parempaa, kuin mitä se on Japanista inspiraationsa saaneessa kylpylähotelli Yasuragissa – rauhallinen keidas vain 20 minuutin matkan päässä Tukholmasta. Yasuragi on japaninkielinen sana sisäiselle rauhalle ja harmonialle. Hemmottele itseäsi ylellisellä kokonaiselämyksellä, joka sisältää japanilaisen kylvyn, hoitoja, joogaa ja terveellistä ruokaa yhdessä hotellin neljästä ainutlaatuisesta ravintolasta. Sulje muu maailma ympäriltäsi Yasuragi-hotellissa ja palaa lomalta täynnä uutta energiaa!


Koe rikas VisbyVisby on suosittu lomapaikka kesällä. Mutta vaikka gotlantilaisen kaupungin lomakalenteri on tunnettu enimmäkseen juhlista ja politiikasta, täällä on myös hyvät mahdollisuudet rauhalliseen ja miellyttävään lomaan. Asu Clarion® Hotel Wisbyssä ja omaksu kaupungin rikasta historiaa samalla, kun voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Lisäksi hotellivieraana saat pääsyn hotellin omaan kylpylään – Selma City Spa Wisby. Sinä, joka etsit tavallisesta poikkeavia kokemuksia tai kaipaat jotain vieläkin rentouttavampaa, voit nauttia myös fantastisista sviiteistämme


Pohjoismaiden suurin kylpylä Norjan rannikolla


Rentoutumista merinäkymällä.Lyömättömällä sijainnillaan Larvikin rannassa Farris Bad, joka löytyy heti Oslon ulkopuolelta, on tullut suosituksi vaihtoehdoksi heidän keskuudessaan, jotka haluavat paeta arjen paineita. Pohjoismaiden suurimmalla, 2500 neliömetrin kokoisella kylpylällään Farris Bad –hotelli on keskittynyt sisäiseen ja ulkoiseen rauhaan. Täällä on täydelliset olosuhteet terveelliseen ja hyvinvoivaan lomaan. Yksi Norjan hienoimmista golfradoista, Larvik Golfklubb, sijaitsee vain kivenheiton päässä, mutta voit aktivoida itseäsi myös hotellissa. Inspiroidu terveys- ja treeniohjelmastamme – tai mikset lähtisi piristävälle hölkkälenkille luonnonkauniiseen maisemaan!


Lue lisää


Ota jooga mukaasi: yksinkertainen opas sinulle, joka haluat kokeilla joogaa lomalla


Haluatko harjoitella lomalla muutakin kuin joogaa? Varaa hotelli, jossa on kuntosali tai


10 vinkkiä äärimmäiseen kesään


Parhaat vinkit sateiseen kesäviikonloppuun Tukholmassa


Näin matkustat joustavasti lasten kanssa – vinkkejä & neuvoja, joiden ansiosta matkasta tulee lastenleikkiä


Lasten kesä – ihanteelliset hotellit sinulle ja perheellesi