Jäsenyys

Spa

Tämän vuoden suuri matkailutrendi: itsehoito- ja paranemislomat

Haluatko hemmotella itseäsi, uida tähtien alla tai nauttia drinkin ystävien kanssa? Esittelemme kolme ainutlaatuista kylpyläkohdetta Tukholmassa.

 • ”Kontrasti on vaikuttava, kun astutaan pieneen täydellisen rentoutumisen kuplaan keskellä vilkasta kaupunkielämää. Ympäröivän maailman kiireet jäävät täydellisen rauhan ulkopuolelle”, sanoo ruotsalainen matkailuasiantuntija Annika Myhre ja lisää:

 • ”eloisat ravintolat, kahvilat, aktiviteetit ja kulttuurielämykset odottavat ulkona heti, kun taas kaipaat niitä.”

 • Kylpylä + kaupunkiloma = täydellinen yhdistelmä

  Annika asuu aivan Tukholman ulkopuolella, kirjoittaa matkailusta ja emännöi matkailuaiheista podcastia Att resa-podden. Hän tietää kaikki parhaat vinkit sekä kotimaahan että ulkomaille ja on tämän hetken matkailutrendien asiantuntija.

 • Matkailijat pitävät yhä tärkeämpänä vaihtoehtona niin sanottuja ”paranemislomia”. Tai yksinkertaisesti itsestään huolehtimista.

 • Ennen monet ihmiset matkustivat pääasiassa huvin vuoksi, mutta nyt etsitään henkilökohtaista hyvinvointia – terveellisen ja kestävän ruoan, kuntosalien käytön ja itsestä huolehtimisen kautta.

 • Mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin se, että kaikki on yhdessä paikassa – kylpylähotellissa uskomattoman upean kaupungin sydämessä?

Helpot kylpylävinkit

”Monien arki on hektistä, eikä itsestä huolehtimiseen jää aikaa tai rahaa. Tiivis keskittyminen perheeseen, työhön, koulutukseen ja muihin aktiviteetteihin vie kaiken ajan”, Annika sanoo.


”Kun loma ja vapaa-aika lähestyvät, monet haaveilevat omasta ajasta. Uskon myös, että tämä tarve lisääntyi pandemian aikana.”


Matkailuasiantuntija huomauttaa, että spa- ja hyvinvointilomien ei välttämättä tarvitse olla monimutkaisia:


”Ei ole pakko varata kalleinta ja ylellisintä kylpylähotellia, jotta voisi saada upean elämyksen keholleen ja sielulleen. Olemme luoneet tyttäreni kanssa oman vuosittaisen perinteemme: varaamme huoneen jostain Tukholman hotellista ja otamme omat hiustenhoitotuotteet ja kasvonaamiot mukaan. Illalla rentoudumme hotellivuoteissamme, juttelemme, syömme herkkuja ja katsomme elokuvia aamutakit päällä. Aamulla heräämme herkulliselle hotelliaamiaiselle. Sen jälkeen koko kaupunki odottaa meitä oven takana”, Annika sanoo.

 • Maailman kaunein pääkaupunki

  Annika myöntää olevansa hyvin puolueellinen, kun on kyse hänen omasta kaupungistaan. Tukholma on hänen mielestään maailman kaunein pääkaupunki:

 • ”Ympäröivä vesi, sillat, kauniit puistot, Södermalmin rinteiltä näkyvät kirkontornit ja kirsikkana kakun päällä Gamla Stanin vanhakaupunki. Ihastuin kaupunkiin jo lapsena."

 • "Vaikka olen asunut Tukholman alueella yli 20 vuotta, en koskaan väsy kaupungin näkymiin ja kaikkeen, mitä se tarjoaa."

 • "Tukholma on kaikkien kaupunki.”

Kolme Strawberryn valitsemaa ihastuttavaa kylpylää:

1. Selma City Spa


Harva asia voittaa vierailun Selma City Span kattoterassille, jossa tuikkivat illalla valot ja josta on näköala pääkaupungin ylle. Ulkouima-altaan lisäksi voit varata erilaisia kylpylähoitoja, kuten hieronnan, kasvohoidon, kelluntahoidon ja manikyyrin.


Kylpylä on monella tavalla ainutlaatuinen – aamulla voit tuoda myös lapsesi nauttimaan hoidoista tai uima-altaasta. Iltapäivällä paikka muuttuu uima-allasklubiksi, jossa voi hengailla ystävien kanssa lounaalla tai käydä työkavereiden kanssa drinkillä työpäivän jälkeen. Haluaisitko järjestää siellä myös romanttiset treffit?


Kylpylä tarjoaa yhdistelmän rauhaa, mahtavia musiikkitapahtumia ja tunnetta siitä, että olet osa jotain taianomaista, kaukana kotoa.


Selma City Spa sijaitsee Clarion Hotel® Signin yhteydessä.


2. Yasuragi


Hiukan yli 20 minuutin päässä Tukholman keskustasta sijaitsee kylpyläkeidas: Yasuragi. Japaniksi sana tarkoittaa sisäistä rauhaa ja harmoniaa, joita paikka tarjoaa yllin kyllin. Jos haluat paeta kaupunkielämän melua, tämä on oikea hotelli sinulle.


Saapuessasi saat yukata-kylpytakin. Kun olet kirjautunut hotelliin, pääset japanilaistyyliseen huoneeseen, jossa stressi alkaa varmasti kadota. Sitten oletkin valmis aloittamaan japanilaisen puhdistautumisen. Kylpylässä on kuumia lähteitä, höyrysaunoja ja tavallisia saunoja sekä oleskelutiloja rentoutumista varten.


Spa-elämyksen jälkeen voit kävellä veden ääreen ulottuvassa puutarhassa ja osallistua joogahetkeen. Hotellissa on useita japanilaisen keittiön innoittamia ravintoloita.


Tule yksin tai kumppanisi ja ystäviesi kanssa.


3. Elements Spa


Tämä kylpylä sijaitsee keskeisellä paikalla Södermalmilla. Se sopii rentoutumiseen kaupunkielämän kokemisen lomassa. Täällä tunnet olevasi luonnon keskellä, vaikka oletkin vain kivenheiton päässä ostospaikoista ja baareista.


Elements Spa on moderni kylpylä, joka tarjoaa kattavan valikoiman vartalo- ja kasvohoitoja. Parasta on, että kylpylässä on sekä sisä- että ulkoaltaita. Jos pidät joogasta, kohde on täydellinen pitkäksi viikonlopuksi. Elements Spasta voi varata yksityisiä joogatunteja, lounasjoogaa ja iltajoogaa.


Varaa Elements Spa Tukholman Clarion Hotelin® kautta.


Katso Tukholman keskeisillä paikoilla sijaitsevat hotellit täältä.

Pool at rooftop of Clarion Hotel Sign, Selma City Spa.Girls in a tent at the rooftop of Clarion Hotel Sign, Selma City Spa.Girls cheers in the rooftop pool at Selma City Spa at Clarion Hotel Sign.

Viimeisimmät lisäykset