Jäsenyys
People relaxing in the pool at Clarion Hotel Sundsvall.

Hyvinvointia ja spa Sundsvallissa

Hemmottele itseäsi rentoutumalla seuraavan kerran, kun vierailet Sundsvallissa, ja varaa joku kaupungin ihanista spa-kylpylöistä. Suuresta valikoimasta kaikki voivat löytää span, joka sopii juuri heille. Täydellinen niin turisteille, jotka haluavat kruunata hotellivierailunsa, kuin paikallisille.

Lämmin allas ympäri vuoden

Sundsvall on kaupunki, joka houkuttelee ostosmahdollisuuksilla, ravintoloilla, omalla katufestivaalillaan ja Korkearannikon läheisyydellä. Talviaikaan saavut kauniiseen talvimaisemaan, kun taas kesäisin on mahdollista patikoida kaikilla alueen vaelluspoluilla tai kastautua sekä meressä että järvessä. Mutta niille, jotka tykkäävät uida vuoden ympäri, mutteivät oikein perusta avannosta, tarjolla on useita ihania kylpylöitä lämmitetyillä altailla.

Spa ja lauantain poolparty

Kiinnostaako venyttää spa-elämys useamman päivän mittaiseksi? Varaa siinä tapauksessa viihtyisä spa-hotelli! Clarion Hotel® Sundsvall sijaitsee Selångersån-joen lähellä Sundsvallissa ja sieltä löydät modernin Elements Span. Lämmitetty kattoallas tarjoaa yhden kaupungin parhaista näköaloista, kun taas höyry- ja tavallinen sauna auttavat pehmittämään jäykät lihakset ja nivelet. Jos poolparty kiinnostaa, lauantaisin järjestetään Pool Club – täydellinen tapa yhdistää spa ja ystävien kanssa oleminen!

Sundsvall

Spa ja relax

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa