Jäsenyys
Face treatment at Selma City Spa in Uppsala.

Arjen luksusta spassa Uppsalassa

Haluatko käydä spassa Uppsalassa? Kaupunki tarjoaa kulttuuria, historiaa ja kulinaarisia elämyksiä, mutta myös paljon spa-vaihtoehtoja. Majoitu spa-hotellissa, jos suunnittelet matkaa Uppsalaan ja tee kokemuksesta nautinnollisempi, tai varaa päivä kylpylässä, jos tarvitset vain tauon arjesta!

Rentouttava allas ja ihania hoitoja

Joskus pelkkä elokuvailta ei riitä rentouttamaan tarpeeksi eikä se anna ansaitsemaasi taukoa arjesta. Mikä sopisikaan siis paremmin kuin viettää muutama tuntia tai päivä viihtyisässä kylpylässä? Hemmotella itseä hieronnalla, saunatuokiolla tai kasvohoidolla, mikä saa sinut palautumaan omaksi parhaaksi versioksesi. Uppsala tarjoaa useita todella hyviä, keskenään erilaisia spa-paikkoja, joten juuri itselle sopivan ympäristön löytäminen on helppoa.

Spa-hotelli, jossa on sitä jotakin

Jos haluat pidentää spa-vierailua, voit varata spa-hotellin. Uppsalasta löydät muun muassa Selma City Span Clarion Hotel® Gilletistä, joka laittaa hyvinvointisi etusijalle. Täällä sinua odottavat poreammeet, altaat, saunat, rentoutumishuoneet ja laaja valikoima hoitoja. Majoittuminen spa-hotellissa on yhtä ihanaa rakkaan tai perheen kanssa kuin polttareissa!

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa