Jäsenyys
Spa treatment at Skönhetsfabriken in Gothenburg city.

Ylellisiä kattoaltaita ja kylpylöitä Göteborgissa

Göteborg on tunnettu monista nähtävyyksistään, ravintoloistaan, kauniista ympäristöstään ja kaupungin sykkeestään. Mutta se on myös täynnä kattouima-altaita ja kylpylöitä, jotka kutsuvat rentoutumaan. Matkustitpa sitten yksin, perheen, kumppanin tai ystävien kanssa, täältä löytyy spa jokaiselle!

Jotakin jokaiseen kylpylämakuun

Avalon Hotellin ylellisestä kelluvasta kattouima-altaasta Clarion Hotel® Postin räätälöityjä hoitoja tarjoavaan spahan – sinun ei tarvitse lähteä kauas löytääksesi etsimäsi spa- ja hyvinvointipalvelut. Göteborg tarjoaa monenlaisia rentouttavia kokemuksia. Jotkut altaat ovat rauhallisia ja hiljaisia, joissa musiikiksi riittää veden kohina, kun taas toiset ovat avoinna sekä suurille että pienille tai jopa soittavat vauhdikkaita bilehittejä.

Kruunaa hotelliyöpymisesi kylpyläkäynnillä

Haluatko nauttia Göteborgin-matkasta hieman eri tavalla? Varaa silloin kylpylällä tai uima-altaalla varustettu yöpyminen ja tee hotellista matkasi keskipiste. Monet kylpylät tarjoavat myös lippuja päivävieraille, joten kaikki pääsevät nauttimaan mukavasta saunasta, pulahduksesta altaaseen tai virkistävästä jääsuihkusta. Mikä olisikaan sen parempaa kuin aamutakkiin pukeutuminen, hissillä kattoaltaalle nouseminen ja kaupungin katseleminen kera lasillinen kuplivaa? Tervetuloa Göteborgiin!