Jäsenyys
Spa room at Quality Hotel Strand in Gjovik.

Kruunaa loma spassa Gjövikissä

Hotellissa Norjan Gjövikissä voit nauttia rentoutumisen hetkistä spa-osastolla. Varaa hotelliviikonloppu tai kongressi ja hemmottele samalla hetki itseäsi altaassa ja virkistävällä hoidolla. Täydellinen tauko arjesta ja sen velvollisuuksista.

Nauti elämästä maalla

Gjøvik sijaitsee Norjan suurimman järven, Mjøsan, rannalla, alle kahden tunnin automatkan päässä Oslosta. Kuvauksellisessa kaupungissa on rikas kulttuurielämä ja eloisa ravintolaelämä. Jos haluat luontoon, tekemistä riittää. Käy retkellä höyrylaivalla, vieraile Gjøvik Olympiske Fjellhallissa, joka on maailman suurin otteluareena vuoren sisällä, tai lähde yhdelle monista vaelluspoluista ja laduista, joita alueella riittää. Sen jälkeen voit rentoutua hotellisi ihanalla spa-osastolla.

Rentoudu, kun tarvitset sitä eniten

Quality Hotel™ Strandin Otium Spassa on paljon rentoutumismahdollisuuksia. Olet tervetullut tänne niin kumppanin kuin kaveriporukan tai työpaikan kollegoiden kanssa. Vietä muutama tunti altaassa ja saunassa ja varaa jokin ihana hoito. Valittavana on monia erilaisia hoitoja. Jos sinulla on ylimääräistä energiaa jäljellä, hotellin kuntosalilta löytyy kuntopyöriä, juoksumatto ja erilaisia voimailuvälineitä.

Gjøvik

Spa ja relax

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa