Jäsenyys
Rooftop pool at spa hotel Clarion Hotel Sundsvall.

Rentoudu upeissa kylpylöissä Ruotsissa

Kaipaatko ylellistä spa-viikonloppua? Tai ehkäpä paikkaa, jossa voit rentoutua muutaman tunnin ajan? Sellaisia paikkoja löytyy läheltä! Ruotsista löytyy useita upeita kylpylähotelleja ja erillisiä kylpylöitä – eteläisestä, kuvankauniista Smygehukista aina pohjoisen mahtavaan Kiirunaan asti.

Spa-elämyksiä joka makuun

Haluatpa nauttia lämpimästä saunasta luonnonläheisessä miljöössä tai rentoutua kattouima-altaassa suurkaupungin sykkeessä, voit luottaa siihen, että Ruotsista löytyy sinulle sopiva, räätälöity spa-elämys. Jos rentoudut mielelläsi aaltojen liplatusta ihaillen, maan rannikolta löytyy useita kylpylöitä. Pohjois-Ruotsissa on myös spa-hotelli, josta käsin voit nauttia näkymästä mahtaville tuntureille! Jos vierailet suuremmassa kaupungissa, vot puolestaan kirjautua sisään ylelliseen kylpylähotelliin, ostosmahdollisuuksien ja ravintoloiden läheisyyteen.

Löydä suosikkikylpyläsi Ruotsista

Millaiset asiat ovat tärkeitä sinulle halutessasi hemmotella itseäsi viikonlopulla kylpylässä? Joillekin riittää hyvin uima-allas, kun taas toiset haluavat varata ylellisiä kauneushoitoja tai hieronnan. Joillekin muille treenaaminen on paras tapa rentoutua. Tutustu Ruotsin suureen ja monipuoliseen kylpylätarjontaan ja löydä paikka, jonne haluat palata – kerta kerran jälkeen.