JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Details of the spa at Hotel Kämp in Helsinki.

Spa ja wellness Helsingissä

Helsinki houkuttelee ihmisiä muun muassa nauttimaan saunasta ja ylellisistä spa-hoidoista. Kun varaat itsellesi loman jossakin Helsingin spa-hotelleista, voit ladata akkujasi ja rentoutua – ota ansaittu lepotauko arjen keskelle.

Nauti kylpylästä keskustassa

Helsingin keskusta-alueella on monia suosittuja spa-hotelleja. Clarion Hotel® Helsinki on eloisa tapaamispaikka Länsisatamassa, joka tarjoaa upeita spa-elämyksiä mahtavalla näköalalla. Pääkaupungissa vietetyn päivän jälkeen voit esimerkiksi rentoutua lämmitetyssä kattoaltaassa tai käydä saunassa yhdessä ympäri maailmaa tulevien ihmisten kanssa. Kiinnostaako pienempi spa-hotelli? Kämp Spa ja St. George Care ovat Helsingin sydämessä ja tarjoavat niin saunan kuin spa-hoitoja rauhallisessa paikassa.

Energisoidu huippumodernilla kuntosalilla

Jos pidät kuntoilusta, voit hyvin yhdistää spa- ja saunaelämykset ihanaan tuntiin salilla. Niin Clarion Hotel kuin Kämp Spa ja St. George Care tarjoavat huippumodernit kuntosalipalvelut täysin ilmaiseksi hotellin vieraille. Tai mikset purkaisi ylimääräistä energiaasi ulkona Helsingissä? Kaupunki tarjoaa kiipeilypaikkoja, uimahalleja ja sisäleikkipuiston sekä ulkoliikuntapaikkoja, jos haluat nauttia raikkaasta ilmasta kuntoillessasi.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa