strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Details of the spa at Hotel Kämp in Helsinki.

Spa ja wellness Helsingissä

Helsinki houkuttelee nauttimaan saunasta ja ylellisistä spa-hoidoista. Kun varaat itsellesi loman jossakin Helsingin spa-hotelleista, voit ladata akkujasi ja rentoutua – ota ansaittu lepotauko arjen keskelle.

Nauti kylpylästä keskustassa

Helsingin keskusta-alueelta löydät suositut spa-hotellimme. Clarion Hotel® Helsinki on upea tapaamispaikka Länsisatamassa, joka tarjoaa rentoutumista arjen keskelle. Varaa upea staycation ja nauti kattouima-altaalla ja saunan lämmössä rentoutuen. Huomioithan, että GOLD-jäsenetu: Spa-sisäänpääsy – kaksi yhden hinnalla, ei koske Clarion Hotel Helsinkiä. Kaipaatko kunnon spa-elämystä keskellä Helsingin vilskettä? Kämp Spa ja St. George Care löytyvät Helsingin sydämestä ja tarjoavat niin saunan kuin spa-hoitoja hotellien rauhallisessa ympäristössä, kuitenkin aivan keskellä keskustaa.

Energisoidu huippumodernilla kuntosalilla

Jos pidät kuntoilusta, voit hyvin yhdistää spa- ja saunaelämykset tehokkaaseen tuntiin salilla. Niin Clarion Hotel kuin Kämp Spa ja St. George Care tarjoavat huippumodernit kuntosalipalvelut täysin ilmaiseksi hotellin vieraille. Tai mikset purkaisi ylimääräistä energiaasi ulkona Helsingissä? Kaupunki tarjoaa kiipeilypaikkoja, uimahalleja ja sisäleikkipuiston sekä ulkoliikuntapaikkoja, jos haluat nauttia raikkaasta ilmasta kuntoillessasi.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa