Jäsenyys
Relaxing at Son Spa in Oslo.

Luonnonläheisiä spa-elämyksiä kauniissa Oslossa

Norjan pääkaupungissa Oslossa on kaikkea – meri, vuoret, saaria ja sykkivä suurkaupunki museoiden, ravintoloiden ja yökerhojen kera. Mutta ei siinä vielä kaikki, sillä Oslo tarjoaa myös monia upeita spa-hotelleja. Kun siis olet lähdössä rentouttavan spa-viikonlopun viettoon, Oslo on huippukohde!

Spa lähellä luontoa ja kaupunkia

Kun saavut kylpylään Oslossa, olet lähellä kaikkea. Tutustu ympäristöön, joka tarjoaa vuoria ja metsiä hienoilla vaelluspoluilla ja kauniin Oslonvuonon, jossa voit uida, meloa kajakilla tai purjehtia. Jos haluat tutustua kaupunkiin, tekemistä riittää. Ehkä MUNCH-taidemuseo tai Oopperatalo houkuttelevat? Kun vatsa kurnii, valittavana on paljon ruokapaikkoja, ja kun jalat väsyvät, on aika palata takaisin spahan. Siellä odottavat ihanat altaat, lämmin sauna ja mahtavat hoidot.

Löydä spa-suosikkisi Oslosta

Thief Spassa Oslon keskustassa voit nauttia turkkilaisesta haman-kylpylästä, marokkolaisesta savivesihoidosta ja hoidoista à la Hollywood. Täällä on osattu hyödyntää maailman parhaita spa-ideoita. Keskellä kaupunkia sijaitsee myös Clarion Hotel® The Hub, jossa on kuntosali, allas ja rentoutumisosasto. Ylellinen Son Spa sijaitsee Oslonvuonon lähellä. Luonnonkauniissa ympäristössä sijaitsee myös Lily Spa, joka tarjoaa kylpylän ja hoitoja, jotta pääset takaisin tasapainoon.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa