Jäsenyys
View of Norefjell by the water.

Norefjellistä löytyy spa jokaiselle

Norefjell sijaitsee noin kahden tunnin päässä Oslosta ja viiden tunnin päässä Göteborgista. Täällä odottavat tunturit ja sukset talvella ja vaelluspolut kesällä. Mutta aikaa on myös rentoutumiseen ja rauhaan. Aloita päivä tunturissa ja lopeta se mukavasti altaassa ja spa-hoidossa.

Rentoudu spassa retkipäivän jälkeen

Onhan ulkona oleminen, monojen kiristäminen tai vaelluskenkien jalkaan laittaminen ja päivän viettäminen tunturissa ihanaa, mutta yhtä ihanaa on sen jälkeen siirtyä rauhalliseen ja viihtyisään spa-ympäristöön, jossa on lämpimiä altaita, sauna, poreallas, hierontaa ja kasvohoitoja. Lomalla Norefjellissä voit saada kaiken! Tule tänne viikoksi perheen tai kaveriporukan kanssa tai kutsu rakkaasi spa-viikonloppuun Norefjellissä.

Spa tunturit taustallaan

Norefjell Ski & Spa on erittäin arvostettu spa-hotelli. Täällä on helppo rentoutua ja unohtaa arki ja nauttia elämästä tässä ja nyt. Varaa vaikka mukava hoito tai istu ulkoporealtaaseen hyvä juoma kädessä ja ihaile näköalaa vuorille ja kauniille Gaustatoppenille. Mitään tätä rentouttavampaa on vaikea kuvitella, vai mitä?

Norefjell

Spa ja relax

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa