strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Sea view from spa hotel Farris Bad in Larvik.

Spa mineraalilähteen lähellä Larvikissa

Larvik on todellinen kesäparatiisi. Kaupunki on tunnettu idyllisestä rannikostaan, mutta sen lähellä on myös vuoria ja metsiä. Täällä on paljon tutkittavaa ja tekemistä kesäkuukausien aikana. Jos tulet Larvikiin kylmempään aikaan, koe spa-kulttuuri kaupungin oman lähteen ympärillä.

Larvik – monien mahdollisuuksien kaupunki

Norjan Larvik sijaitsee rannikolla, vain 1,5 tunnin päässä Oslosta ja todella lähellä Sandefjordin lentoasemaa. Matkalle Larvikiin on paljon syitä. Täällä voit nauttia ihanasta uimisesta kesäisin, ladata akkuja vaeltamalla Bokeskogenissa, tutustua kaupunkin mielenkiintoiseen historiaan ja käydä ostoksilla. Mutta Larvik on myös erinomainen spa- ja wellness-kohde, jossa voit rentoutua ja löytää rauhan yksin, yhdessä kumppanin kanssa tai kaveriporukassa.

Kun hotelli on matkan päämäärä

Larvikissa on vanha mineraalipitoinen terveyslähde, joka virtaa kaupungin läpi. Tänne perustettiin jo 1800-luvulla ensimmäinen kylpylä. Larvik on siis houkutellut paikalle spa-kävijöitä jo pitkän aikaa ja perinne jatkuu. Nykyään voit esimerkiksi vierailla ylellisessä spa-hotelli Farris Badissa, joka on rakennettu lähteen ympärille. Koe ravinnepitoinen ja terveyttä edistävä vesi tai varaa hoito tarpeesi ja toiveesi mukaan, ui poreammeessa, rentoudu riipputuolissa ja nauti hyvästä ruoasta.

Larvik

Spa ja relax

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa