Jäsenyys

Spa

Miksi sinun pitäisi matkustaa self-care-lomalle Helsinkiin

Yhdistä rentoutuminen vilkkaaseen kaupunkilomaan. Helsinki on täydellinen matkakohde tähän tarkoitukseen. Löydät parhaimmat kylpyläkokemukset saunan rakkaasta kotimaasta.

 • "Upea kontrasti, kun astut pieneen, täydellisen rentoutumisen kuplaan keskellä kaupunkielämän hälinää."

 • "Ulkona koko maailma ryntää ympärilläsi, kun taas sinä löydät itsesi rauhallisuuden kotelosta", ruotsalainen matkailuasiantuntija Annika Myhre kertoi Strawberrylle ja lisäsi:

 • "Mutta kun olet valmis, sykkivät ravintolat, kahvilat, aktiviteetit ja kulttuurielämykset odottavat sinua tuolla."

 • Annika on matkakirjoittaja ja ruotsalaisen Att resa-podden-podcastin isäntä. Hän tietää kaikki parhaat vinkit sekä kotimaassa että kansainvälisesti ja tietää, mikä on tällä hetkellä trendikästä.

 • Yksi asia, josta on tulossa yhä tärkeämpi matkailijoille, ovat niin sanotut "parantavat lomat".

 • Tai yksinkertaisesti sanottuna itsehoitoa.

 • Yhä useammat matkustavat itsehoitoa varten

  Aikaisemmin matkustimme lähinnä huvin vuoksi, mutta nykyään etsimme henkilökohtaista kehitystä ja hyvinvointia.

 • Yhä useammat ihmiset haluavat rentoutua ja ladata akkujaan lomalla, varsinkin kun heillä on kaikki samassa paikassa: kylpylä, jooga ja meditaatio.

 • Siksi Helsinki on täydellinen vierailukohde, sillä täällä on laaja valikoima laadukkaita kylpylöitä, perinteisten suomalaisten saunojen lisäksi tietenkin.

 • Kaupungin rentouttava ja rauhallinen ilmapiiri tekee siitä ihanteellisen kohteen niille, jotka haluavat paeta arjen kiihkeää tahtia ja viettää muutaman päivän keskittyen rentoutumiseen ja itsehoitoon.

Tässä on kolme hotellia, jotka tarjoavat hyvinvoinnin kaupungin keskeisimmällä sijainnilla

1. Hotel St. George


Hotel St. George sijaitsee ihanteellisella paikalla aivan Helsingin sydämessä, lähellä monia kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ja ostosalueita. Hotellissa on myös miellyttävä sekoitus historiallista eleganssia ja modernia designia, ja sitä koristavat taideteokset ja antiikkiesineet eri puolilta maailmaa.


St George -hotellissa on ylellinen kylpyläosasto, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja, kuten suomalainen sauna, höyrysauna, jääallas, uima-allas ja erilaisia hierontoja.


Hotel St. George on paikka, jossa voit kirjautua ylelliseen kokemukseen, mutta myös jos arvostat kulttuuria, suunnittelua, hyvinvointia ja kestävyyttä. Ja kirjautua ulos, rentoutua ja virkistyä!

Indoor pool area at St George Care Spa in Helsinki.

2. Clarion Hotel® Helsinki


Hotelli sijaitsee modernissa rakennuksessa Jätkäsaaren kaupunginosassa, joka on yksi Helsingin dynaamisimmista ja nopeimmin kasvavista alueista. Jokaisessa huoneessa on oma design, joka on saanut inspiraationsa suomalaisesta luonnosta ja kulttuurista.


Tämä on täydellinen hotelli liikematkoille, sillä Clarion Hotel® Helsingissä on suuri konferenssi- ja kokousosasto, ja hotelli tarjoaa valikoiman innovatiivisia ja luovia ratkaisuja, jotta kokouksista tulisi mahdollisimman tehokkaita ja inspiroivia.


Clarion Hotel® Helsingin yläkerrassa on kattouima-allas ja terassialue, josta on näkymät yli kaupungin. Ulkouima-allas on lämmitetty ympäri vuoden. Ja tietysti sinulla on sauna, josta on parhaat näkymät kaupunkiin...


3. Hotel Kämp


Hotel Kämp on ikoninen ja ylellinen hotelli Helsingin sydämessä, joka tunnetaan historiallisesta perinnöstään ja ensiluokkaisesta palvelustaan.


Hotelli sijaitsee kaupungin parhaiden ostos-, kulttuuri- ja ruokapaikkojen läheisyydessä.


Hotel Kämpistä löytyy ikoninen Kämp Bar ja ravintola Brasserie Kämp katetulla terassilla, jossa voit ihailla Esplanadin puiston näkymiä. Kämp Spa on hyvinvoinnin keidas, jossa voit nauttia omasta ajasta holistisissa hoidoissa, ja rentoutua upealla saunaosastolla, jossa käytettävissäsi on eukalyptuksen tuoksuinen höyrysauna ja perinteinen suomalainen sauna sekä lämmitetyt lepodivaanit.

Spa products at Kämp Spa in Helsinki.The gym at Kämp Spa in Helsinki.Rooftop pool with view at Clarion Hotel Helsinki.Relaxing atmosphere at Kämp Spa in Helsinki.

Kämp Spa

Helsinki

Viimeisimmät lisäykset