strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Rooftop pool at hotel Villa Copenhagen.

Nauti spa-palveluista Kööpenhaminan sydämessä

Kööpenhamina on Tanskan eläväinen pääkaupunki, jossa on kaunista ympäristöä, kiinnostavaa kulttuuria ja positiivinen ilmapiiri. Lisäksi löydät suuren määrän spa-hotelleja! Varaa itsellesi koko viikonloppu pyhitettynä spa- ja wellness-elämyksille tai käy pikavisiitillä, ennen kuin lennät Kastrupista.

Valmistaudu lentomatkaan Ni'mat Spassa

Lennätkö Kastrupista? Tartu tilaisuuteen rentoutua ennen pitkää lentomatkaa viettämällä ihana spa-päivä Ni'matissa, joka sijaitsee Kööpenhaminen keskustassa, tai samannimisellä spa-osastolla Clarion Hotelissa Kööpenhaminan lentoasemalla. Täältä löydät upeat rentoutumisosastot, jotka tarjoavat lämmitetyt altaat, rentouttavia kasvohoitoja ja ihanaa hierontaa. Lisäksi on mahdollista tilata herkullisia tapasannoksia ja virkistäviä juomia suoraan spa-osaston mukavien lounge-kalusteiden ääreen.

Varaa viikonloppu Villa Copenhagenissa

Villa Copenhagen on suosittu luksushotelli Tietgensdadenissa, Tanskan pääkaupungin sydämessä. Tänne matkustavat niin paikalliset kuin turistit nauttiakseen hyvästä ruoasta ja rentouttavasta tekemisestä harmonisessa ympäristössä. Haluatko käydä uimassa lämmitetyssä kattoaltaassa, saada lisäenergiaa saunassa tai tehdä virkistävän treenin hotellin huippumodernilla kuntosalilla? Suosittelemme lämpimästi yhden tai useamman yön varaamista Villa Copenhagenista seuraavalla Kööpenhaminan-matkallasi.