Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme lentokenttien tuntumassa

Etsitkö hotellia suurimpien lentokenttien tuntumasta? Olemme koonneet tänne kaikki hotellimme, jotka sijaitsevat pohjoismaisten lentokenttien lähellä. Klikkaa "Lue lisää" saadaksesi vinkkejä eri lentokenttähotelleistamme.

Hotelli Helsinki-Vantaan lentokentän tuntumassa

Aiotko lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä? Tutustu valikoimaamme lentokenttähotelleita aivan Helsinki-Vantaan lentoasemalla tai sen tuntumassa. Mitäpä jos kokeilisit upouutta, kesäkuussa 2024 avautuvaa Clarion Hotel® Helsinki AirportiaTäältä löydät kaiken tarvitsemasi upeaa yöpymistä varten ennen matkaasi tai sen jälkeen. 

Lentokenttähotelli Arlandan vieressä

Ruotsissa tarjoamme useita hotelleja Tukholman Arlandan lentokentän lähellä. Täällä voit yöpyä modernissa ja suositussa Clarion Hotel Arlanda Airportissa, jonne pääset suoraan terminaalista, tai kongressisuosikki Quality Airport Hotel Arlandassa, joka sijaitsee 10 minuutin matkan päässä lentokentältä.

Hotellimme lähellä Bromman lentokenttää

Meillä ei ole yhtään hotellia, joka olisi suoraan yhteydessä Tukholman Bromman lentokenttään, mutta suosittelemme hotelliamme Quality Hotel Friends Solnassa, 6 km lentokentältä. Pääset sieltä helposti Brommaan junalla (29 min) tai reilussa 30 minuutissa bussilla Solnan keskustasta. Taksilla saavut lentokentälle noin 13 minuutissa. Voit valita myös Clarion Hotel Amarantenin Kungsholmenilla, josta pääset lentokenttäbussilla Brommaan vain 28 minuutissa. Vaihtoehtona on myös hyvin keskeisesti sijaitseva Comfort Hotel Xpress Stockholm Central, joka on periaatteessa samassa rakennuksessa kuin mistä lentokenttäbussi lähtee. 

Aiotko lentää Skavstan lentokentältä Nyköpingistä?

Siinä tapauksessa suosittelemme viihtyisää hotelliamme Clarion Collection Hotel Kompaniet, joka sijaitsee keskellä Nyköpingiä. Pääset lentokentälle 30 minuutissa bussilla tai 12 minuutissa autolla. Hemmottele itseäsi hieman yöpymällä täällä ja nukkumalla pitempään ennen matkaasi!

Åressa Östersundin lentokentän luona

Östersundin lentokentän tuntumasta löydät spa- ja treeniparatiisimme Quality Hotel Frösö Parkin.

Göteborg/Landvetter

Meillä ei ole yhtään hotellia, joka liittyisi suoraan Göteborgin Landvetterin lentokenttään, mutta suosittelemme sinua tutustumaan Göteborgissa sijaitseviin hotelleihimme, mikäli haluat yöpyä ja oleskella keskeisesti Göteborgissa.

Hotellimme lähellä Malmön lentokenttää

Jos matkustat Malmön lentokentältä Sturupista, lähimmät hotellimme ovat Clarion Collection Hotel Magasinet Trelleborgissa,  Quality Hotel The Mill Malmössä sekä Clarion Collection Hotel Planetstaden Lundissa. 

Hotellimme Kastrupin lähellä

Aiotko matkustaa tai saapua Kastrupiin Kööpenhaminassa ja tarvitset yöpymispaikkaa tai paikkaa kongressin järjestämiseen? Clarion Hotel Copenhagen Airportissa on sekä Kitchen & Table -ravintola että suuri sisäuima-allas. Hotelli sijaitsee sujuvasti suoraan yhteydessä terminaaliin. 

Lentokenttähotellit Norjassa

Naapurimaassamme tarjoamme useita hotelleja suurimpien lentokenttien lähettyviltä. Saatavilla on lentokenttähotelleja lähellä Oslon lentokenttää (Gardermoenia), Bergenin lentokenttää, Trondheimin Værnesin lentokenttää sekä Stavangerin Solan lentokenttää. Kaikki hotellimme on listattu tälle sivulle. 

Etsitkö hotellia muiden lentokenttien tuntumasta?

Täältä löydät kaikki hotellimme ja voit helposti hakea juuri sinun matkakohdettasi. 

Uusivuosi ilman ilotulitteita lentokenttähotelleissamme

Ota nelijalkainen ystäväsi mukaan viettämään uuttavuotta kanssamme, taatusti ilman papatteja ja raketteja. Varaa uudenvuoden yöpyminen sinulle sekä koirallesi tai kissallesi, tai ehkäpä papukaijallesi, jossakin lentokenttähotelleistamme. Varaa Tukholmassa, Östersundissa ja useilla muilla paikkakunnilla! 

Hotellit, joissa on uima-allas ja spa

Tutustu hotelleihimme, joissa on uima-allas täällä ja lisää hieman luksusta yöpymiseeesi spa-hotelleissamme täällä

 

Lue vähemmän
17 hotellia alueella:
3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.