Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä

Yövy hotellissa lentokentällä tai aivan sen läheisyydessä.

Aloita reissusi virkeänä ja yövy lentokenttähotelleissamme

Aikainen aamulento lomamatkalle? Tai myöhäinen paluu työmatkalta? Tee kokemuksestasi stressittömämpi ja nauti hyvistä yöunista lentokenttähotelleissamme. 

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport sijaitsee kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentällä ja onkin siksi täydellinen valinta sinulle, jota odottaa aikainen herätys lennolle. Nauti olostasi moderneissa huoneissa ja laadukkaissa vuoteissa ja aloita reissusi virkeänä. Tai kenties tarvitset levähdyspaikan myöhäisen paluulennon päätteeksi? Tule ja nauti olostasi luonamme!

Clarion Hotel® Aviapolis

Clarion Hotel® Aviapolis on aivan Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä, yhden pysäkin etäisyydellä lentokentästä matkustaessasi junalla. Tule ja yövy luonamme ennen reissuun lähtöä tai sen päättyessä tai kohtaa kansainväliset kollegasi täällä konferenssin merkeissä. Meiltä löydät laajan valikoiman eri huonetyyppejä, ravintolan ja baarin sekä rentoutumisosaston saunan kera.

Löydä Helsinki-Vantaan lentokentälle

Kentälle pääset vaivattomasti ja edullisesti paikallisjunalla Helsingin rautatieasemalta ja takaisin. Junia lähtee n. kymmenen minuutin välein ja matka kestää n. 30-40 minuuttia. Junat pysähtyvät myös Aviapoliksen pysäkillä, josta löydät myös hotellimme Clarion Hotel® Aviapoliksen.

Lue vähemmän
13 hotellia alueella: Helsinki-Vantaan lentoasema

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.1.018 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.