Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja sen läheisyydessä

Yövy hotellissa lentokentällä tai aivan sen läheisyydessä. Aikainen aamulento lomamatkalle? Tai myöhäinen paluu työmatkalta? Tee kokemuksestasi stressittömämpi ja nauti hyvistä yöunista lentokenttähotellissa.

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Upea uutuushotellimme Clarion Hotel® Helsinki Airport avautuu kesäkuussa 2024 tarjoten ennennäkemättömän hotellielämyksen Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Aloita lomamatkasi rentoutuen ulkouima-altaalla ja herkutellen hotellin 12. kerroksessa sijaitsevassa kattoravintola Brasserie Nór:ssa kiitorataa silmäillen. Hotelli sijaitsee aivan terminaalin tuntumassa, ja voit siirtyä sinne suoraan sisätilojen kautta kulkevaa yhteyttä pitkin.

Comfort Hotel® Helsinki Airport

Kesäkuusta 2024 alkaen voit tulla nauttimaan olostasi toiseen upouuteen lentokenttähotelliimme Comfort Hotel® Helsinki Airportiin. Matkustatpa yksin, perheen tai ystävien kanssa, meiltä löydät aina lompakollesi sopivan huoneen. Hotelli tarjoaa monipuoliset palvelut, kuten suuren kuntosalin. Hotelli sijaitsee vain 50 metrin päässä terminaalista ja löydät terminaalin check-in -tiskit helposti vain muutaman askeleen päästä. Terminaaliin pääset mutkattomasti sisätilojen kautta.

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport sijaitsee kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentällä ja onkin siksi täydellinen valinta sinulle, jota odottaa aikainen herätys lennolle. Nauti olostasi moderneissa huoneissa ja laadukkaissa vuoteissa ja aloita reissusi virkeänä. Tai kenties tarvitset levähdyspaikan myöhäisen paluulennon päätteeksi? Tule ja nauti olostasi luonamme!

Clarion Hotel® Aviapolis

Clarion Hotel® Aviapolis on aivan Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä, yhden pysäkin etäisyydellä lentokentästä matkustaessasi junalla. Tule ja yövy luonamme ennen reissuun lähtöä tai sen päättyessä tai kohtaa kansainväliset kollegasi täällä konferenssin merkeissä. Meiltä löydät laajan valikoiman eri huonetyyppejä, ravintolan ja baarin sekä rentoutumisosaston saunan kera.

Löydä Helsinki-Vantaan lentokentälle

Kentälle pääset vaivattomasti ja edullisesti paikallisjunalla Helsingin rautatieasemalta ja takaisin. Junia lähtee n. kymmenen minuutin välein ja matka kestää n. 30-40 minuuttia. Junat pysähtyvät myös Aviapoliksen pysäkillä, josta löydät myös hotellimme Clarion Hotel® Aviapoliksen.

Lue vähemmän
16 hotellia alueella: Helsinki-Vantaan lentoasema

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.