Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Helsingissä

Tervetuloa Helsinkiin! Oletpa kaupungissa sitten työ- tai lomamatkalla, asuessasi hotelleissamme, pääset helposti kävellen tutustumaan kaupungin suosituimpiin ravintoloihin, baareihin, ostospaikkoihin ja nähtävyyksiin.

Helsinki Design District

Sen lisäksi, että Helsinki on listattu yhdeksi maailman parhaimmista kaupungeista asua ja elää, on se myös kasvava matkakohde. Jos olet kiinnostunut suomalaisista suunnittelijoista ja muotoilusta, löydät Helsingistä upean tarjonnan ostospaikkoja. Design Districtiltä löydät 200 eri taitelijaa ja galleriaa. Arkkitehtuurilla ja taiteella onkin erityinen paikka paikallisten sydämessä, jonka voi helposti aistia kävelykierroksella keskustassa. Tule ja ihastu!

Kokemuksia jokaisen makuun

Kaikki mitä haluat Helsingissä kokea on tavoitettavissasi helposti sekä kävellen että pyörällä. Pakkaa siis mukavat vaatteet mukaan ja ihastu kaupunkiin raikkaassa ulkoilmassa. Hotelliemme läheltä löydät lukuisia kävelyreittejä sekä nähtävyyksiä kauniin rantaviivan olessa aina lähelläsi. Vinkkaamme myös testaamaan Finnair SkyWheel -maailmanpyörän ja pulahtamaan ainutlaatuisella Allas Sea Poolilla, merivesikylpylä Helsingin keskustan sydämessä. Jos sade tai väsymys yllättää, voit myös hypätä raitiovaunulinjoihin 2 tai 3 (tunnetaan myös turistilinjoina) ja tutustua kaupunkiin ottamatta askeltakaan. Pidä kamera valmiina, sillä reitti kulkee Kauppatorin, Linnanmäen ja Temppelinaukion kirkon ohi. Reitiltä voit kätevästi poiketa ihastelemaan vaikka kuvankaunista Helsingin tuomiokirkkoa.

Kesä-Helsinki hellii vierailijaansa

Suunnitteletko kesäreissua Helsinkiin? Upeaa, se kannattaa! Kaupunki herää täysin uuteen eloonsa kesäsään helliessä. Kesä-Helsingistä pääset parhaiten nauttimaan kävellen tai kaupunkipyörällä. Yöpyessäsi esimerkiksi ihanassa Hotel Havenissa, suuntaa ensimmäiseksi tien toiselle puolelle Vanhaan kauppahalliin ja ota mukaasi take-away kahvit ja lähde kiertämään kuvankaunista kaupunkia. Voit ensimmäiseksi suunnata Katajanokalle Kauppatorin poikki ja arkkitehtuurista kiinnostuneet voivat tehdä ensimmäisen pysähdyksen ihastelemaan Alvar Aallon suunnittelemaa, vuonna 1962 valmistunutta "Sokeripalaa", Stora Enson entistä pääkonttoria. Tästä onkin vain kivenheitto yhdelle Helsingin merkittävimmistä nähtävyyksistä, Uspenskin katedraalille. Seuraavaksi voit kiertää Katajanokan kauniita katuja ja nappailla valokuvia näyttävistä jugend- ja kansallisromanttista arkkitehtuuria edustavista rakennuksista. Sään edelleen hemmotellessa jatka kävelykierrosta takaisin Kauppatorin läpi kohti Kaivopuistoa ja Eiranrantaa. Matkalla kohti rantaa, pysähdy piknik-lounaalle Tähtitorninmäelle ja nauti upeista maisemista Helsingin yllä. Nyt oletkin jo lähellä Kaivopuistoa ja pääset helposti nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta joko istuskellen rantaviivan edustalla tai hyppäämällä lauttaan, joka vie sinut nopeasti saaristotunnelmiin esimerkiksi Uunisaareen tai Pihlajasaareen. Loppupäiväksi voit suunnata esimerkiksi Töölöön, jonka värikkäät kadut ja lukuisat puistot tarjoavat nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Jos haluat kokea paikallisten vilkasta elämää illallisen merkeissä, suuntaa Kallioon ja testaa esimerkiksi ravintola Harju 8, joka saattaa kesäiltoina yllättää sinut jazz-keikalla ravintolan ulkoterassilla.

Yövy lentokenttähotelleissamme

Lähde reissuun levänneenä! Jos saavut myöhään tai lähdet aikaisin, hotellimme Helsinki-Vantaan lentokentällä on täydellinen valinta.

Lue vähemmän
13 hotellia alueella: Helsinki

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.