Jäsenyys
Ihmiset seurustelevat tyylikkäässä baarissa, jossa on panoraamaikkunat iltahämärässä.

NÒR Helsinki Airport

Ravintola pohjoismaisilla mauilla ja upealla näkymällä

Nauti illallinen brasserie NÒRissa, jonka menu koostuu eurooppalaisten vaikutteiden inspiroimista pohjoismaisista mauista. Ravintola sijaitsee 12. kerroksessa, joten mahtavaa näköalaa kiitoradoille ei voi olla huomaamatta.

Pohjoismaisia makuja eurooppalaisilla vaikutteilla

Brasserie NÒRista löydät suosikkiannoksesi luovasti paikallisista raaka-aineista valmistettuina. Ravintola kunnioittaa pohjoismaista ruoanlaittotaitoa, jonka juuret ulottuvat metsään ja maalle, mutta joka ei pelkää kokeilla siipiään ottamalla vaikutteita muualta Euroopasta. Inspiroidu huolella à la carte -menun valmistetusta ruoasta, tai mikset valitsisi ylellisen kolmen ruokalajin illallista?

Illallinen upean näkymän kera

NÒR sijaitsee Clarion Hotel® Helsinki Airportin 12. kerroksessa. Siellä pääset kokemaan ainutlaatuisella tavalla sekä upean à la carte -illallisen että nähdä lentokoneiden nousevan ja laskeutuvan. Voit istua eturivissä ihaillen näkymää kiitoradoille. Tässä paikassa voit myös unelmoida uusista matkakohteista. Tervetuloa NÒRiin.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Illallinen

  • Maanantai - Lauantai

   17:00 - 23:00

  • Sunnuntai

   17:00 - 22:00

Ota yhteyttä

 • calendarVaraus
  Varaa nyt