Jäsenyys
View of the lake in Östersund in the autumn.

Ylellinen spa-kokemus Östersundissa

Nauti ihanasta rentoutumisesta käydessäsi spassa Östersundissa. Jämtlantilainen kaupunki tarjoaa monia spa-vaihtoehtoja niille, jotka haluavat pitää taukoa arjestaan ja velvollisuuksistaan. Päivä spassa on täydellinen hemmotteluun niin turisteille kuin paikallisille!

Hyvä tapa rentoutua tai saada energiaa

Riippumatta siitä, haluatko rentoutua Östersundin kaupunkikierroksen jälkeen vai ladata akkuja iltaa varten, spa-käynti on hyvä valinta. Hetki poreammeessa tai saunassa tekee hyvää keholle ja mielelle ja auttaa sinua löytämään rauhaa kiireisen arjen keskellä. Monet spa-vaihtoehdot tekevät Östersundista hyvän matkakohteen niin kaveriporukalle kuin pariskunnalle ja perheelle tai yritykselle.

Spa-hotelli sykkeen nousuun ja laskuun

Yksi Östersundin spa-hotelleista on Frösö Park Hotel, joka houkuttelee sisäaltaalla, ulkoaltaalla, saunalla ja hoidoilla. Kaksi kerrosta tarjoavat rentoutumista, jotta voit nauttia todella ihanasta päivästä – joko yksin tai yhdessä läheisen kanssa. Toinen hotelli Clarion Hotel® Grand Östersund tarjoaa sekä rentouttavia että sykettä kohottavia toimintoja. Kuluta muutama tunti rentoutumisosastolla altaalla ja saunassa tai käytä energiaasi lähellä olevalla salilla!

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa