Jäsenyys
Rooftop pool at hotel Villa Copenhagen.

Spa ja wellness Tanskassa – jätä arki kotiin

Sinun ei tarvitse lähteä kauaksi saadaksesi rentoutumista ja hyvinvointia. Tanskassa on paljon ylellisiä spa-hotelleja! Riippumatta siitä, missä päin Tanskaa olet, löydät takuulla täydellisen paikan rentoutumiseen – joko viikonlopuksi tai vain muutamaksi tunniksi.

Ylellisiä kokemuksia meren äärellä

Monet Tanskan spa-hotelleista sijaitsevat kauniisti veden äärellä, mikä tuskin on sattumaa. Merellä on tunnetusti erityinen vaikutus ihmisiin – on yksinkertaisesti rauhoittavaa kuunnella aaltojen liikettä ja nähdä auringon heijastuksia vedessä. Limfjordenin, Lillebæltin ja Vejle Fjordin alueilla löytyy useampia ylellisiä spa-hotelleja, jotka ovat aivan meren äärellä ja joissa on tietenkin upeat rentoutumisosastot.

Suosittu spa-hotelli pääkaupungin ytimessä

Lennätkö Kastrupista? Vai suunnitteletko varaavasi spa-viikonlopun kauniissa Kööpenhaminassa? Ni'mat Spa on ehdottomasti käymisen arvoinen, halusitpa vain ladata akkujasi ennen lentomatkaa tai viettää koko viikonlopun ylellisessä ympäristössä. Täällä voit uida lämmitetyissä altaissa ja hemmotella itseäsi ainutlaatuisilla spa-hoidoilla. Villa Copenhagen on lisäksi suosittu spa-hotelli Kööpenhaminan keskustassa, joka tarjoaa niin kattoaltaan kuin saunaelämyksiä ja pääsyn huippumodernille salille.

Tanska

Spa ja relax