JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Chef in the kitchen at The Thief Restaurant i Oslo.

Suosittuja ravintoloita ja baareja Oslossa

Norja on kokenut viime vuosina ruokavallankumouksen, joka on jättänyt selvän jäljen pääkaupungin ravintolaelämään. Oslosta löydät kaikkea aina klassisista, jo vuosia toimineista ravintoloista uusiin ruokapaikkoihin, jotka tarjoavat jännittäviä makuja maailman eri kolkista. Tervetuloa Osloon!

Gourmet-helmiä ja baareja toisensa perään

Oslosta on tullut kulttuuripääkaupunki, josta löytyy niin uusi oopperatalo, uusi Munch-museo, uusi pääkirjasto kuin runsaasti konserttejakin, ja lisäksi pääkaupunkiin on ilmestynyt lukuisia jännittäviä ravintoloita. Voit valita kaikkea klassisista norjalaisista ruokalajeista modernilla twistillä aina maailmanluokan kansainvälisiin makuihin. Oslossa on tarjolla kaikkea aasialaisen keittiön gourmet-helmistä viihtyisiin pikkubaareihin, joista saa jännittäviä drinkkejä ja purtavaa pieneen nälkään.

Oslossa on lupa olla vaativa

Oslo on kaupunki, jossa voit elää hetkessä. Jos sinun tekee yhtäkkiä mieli syödä aamiaista ulkona, voit esimerkiksi poiketa nauttimaan Sommerron Ekspedisjonshallenin runsaasta buffetista – tai miten olisi brunssi Atlas Brasserie & Caféssa Amerikalinjenillä? Oslossa on lupa olla vaativa, joten jos seuralaisesi kaipaa grilliruokaa, upeita näköaloja ja hyvää juotavaa, Thief Roof Grill on hyvä valinta.

Ruokaelämyksiä keskustassa ja muualla

Pääkaupungissa ei ole pulaa myöskään baareista, joten viihtyisän illan voi päättää Hub Barissa tai palkitussa cocktailbaarissa Pier 42:ssa, jotka molemmat sijaitsevat aivan Oslon päärautatieaseman vieressä. Oslossa sinun ei kuitenkaan tarvitse olla kaupungin keskustassa nauttiaksesi upeista ruoka- ja juomaelämyksistä. Lyhyen bussi- tai metromatkan päästä löytyy useita loistavia vaihtoehtoja, kuten Top Floor Restaurant Økernissä tai The Social Entry Trollåsenissa. Tervetuloa Norjan ruokamekkaan!

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa