Ruotsin kuningaskunta on täynnä romanttisia kaupunkeja, jotka sopivat erinomaisesti rakastavaisten viikonlopunviettoon. Hemmottele itseäsi tauolla arkielämästä ja varaa muutamia rentouttavia päiviä jossain kaupungissa eteläisen Skånen ja pohjoisen Hälsinglandin välillä. Koe rauhallisia ympäristöjä, ylellisiä kokemuksia, kylpylähoitoja ja ehkä rantakävely auringonlaskun aikaan?

Visby roses at summer on Gotland
Viehättävä Visby

Romanttinen viikonloppu Skånen Österlenissä


Haetko viehättävää ja kodikasta paikkaa, jossa voit vetäytyä kauas pois stressistä ja korkeasta pulssista? Suuntaa katse Kivikiin. Pieni kaupunki Österlen Skånessa tunnetaan parhaiten “omenasiideritehtaastaan” ja suurista markkinoistaan Kiviks marknad, ja se voi tarjota hiljaisuutta, jota monetkaan kaupungit eivät pysty lyömään. Täällä olet lähellä sekä Kristianstadia että Ystadia.


Kulje Wallanderin jalanjäljissä Ystadin viihtyisässä keskustassa, nauti erityisesti Ystadin Saltsjöbadista tai tee retki Alen kiville – Kåsebergan tunnettuun kivipuistoon.


table-garden-quality-hotel-grand-kristianstad Täällä Quality Hotel® Grand Kristianstadin puutarhassa voit nauttia auringosta ja muistella ensimmäisiä treffejänne.


Asut hyvin hotellissa Quality Hotel® Grand Kristianstad – vastapäätä kaupungin arvokkainta aarretta vuodelta 1628 – Pyhän kolminaisuuden kirkkoa.


superior-double-room-bed-room-quality-hotel-grand-kristianstad Nuku hyvin...


Keskiaikainen kaupunki + luonto = täydellisen romanttinen viikonloppu Visbyssä


Visby on ihanteellinen matkakohde, jos haluat viettää romanttisen viikonlopun. Kaupunki on Pohjoismaiden parhaiten sälynyt keskiaikainen kaupunki ja se on kuulunut Unescon maailmanperintöluetteloon yli 20 vuotta. Kehämuuri, keskiaikaiset talot ja kymmenet kirkkorauniot tekevät kaupungista historiallisen, salaperäisen ja romanttisen. Kesällä voit todella saada tunteen, että olet Välimeren alueella!


Voit myös helposti päästä pois ihmispaljouden keskeltä saadaksesi rauhallisuutta ja hiljaisuutta viikonlopuksi. Bjärgessä, Fårön luonnonsuojelualueella Digerhuvud, voit sinä ja rakkaasi kokea esimerkiksi Ruotsin suurimman alueen vapaasti seisovia, jyrkkiä kallioita.


Indoor pool Selma City Spa Wisby Kynttilöitä ja romanttinen tunnelma kylpylässä Selma City Spa Wisby.


Clarion Hotel® Wisby on hotelli, jolla on ainutlaatuinen historia ja ilmapiiri, ja joka sijaitsee kaupunkia ympäröivän muurin sisäpuolella. Täällä voit hemmotella itseäsi rentoutumalla kylpylässä tai nauttia aterian hotellin ravintolassa The Social Bar & Bistro. Tarvitsetko oikeastaan enempää saadaksesi rakkauden kukoistamaan?


Hotel-suite-clarion-hotel-wisby Olleet rakastuneita kuukauden? Kaksi vuotta? 20? Sviitti sopii aina!


Taalainmaa tarjoaa romanttisen idyllin


Kuvittele matalia puutaloja, vihreitä pihoja ja kapeita katuja ulkoravintoloineen ja kauppoineen. Kuulostaako se hyvältä kohteelta romanttiselle viikonlopullesi? Taalainmaan Säterissä on miellyttävä ilmapiiri ja siellä yhdistyvät viehätys ja upea luonto. Säterdalenissa luonto tekee vaikutuksen trooppisella kasvillisuudellaan, joten tee vaellusretki täällä! Dalälven virtaa läpi maiseman ja tekee alueen erittäin romanttiseksi.


Vain vähän yli puolen tunnin matkan päässä sijaitsevatBorlänge ja Quality Hotel™ Galaxen. Täällä asut keskeisellä paikalla, mukavalla etäisyydellä huvituksiin, joukkoliikenteeseen ja ostosmahdollisuuksiin – täällä on kaikkea, mitä tarvitset romanttiseen viikonloppuun kahdelle!


polaris-relax-quality-hotel-galaxen Rentoudu lämpimässä porealtaassa Polaris-rentoutumisosastolla.


outdoor-terrace-seating-area-quality-hotel-galaxen Syö aamiaista kukkivien kirsikkapuiden alla hotellissa Quality Hotel™ Galaxen


Göteborg – missä äyriäiset ja romantiikka kulkevat käsi kädessä


Romanttisen viikonlopun viettäminen ei merkitse sitä, että sinun täytyy matkustaa pieneen paikkaan. Ruotsin toiseksi suurimmassa kaupungissa, Göteborgissa, on paljon nähtävää ja koettavaa niille, jotka hakevat romanttisia hetkiä. Täällä on esimerkiksi monia hyviä ravintoloita, jotka tarjoilevat kalaa ja äyriäisiä. Plus jotain hyvää juotavaa ja mukavaa seuraa ja saat fantastisen ruokailukokemuksen.


Kaupungissa voit myös tutustua rentouttavaan ja viehättävään kaupunginosaan Haga, käydä ostoksilla ostoskadulla Avenyn tai vierailla kirkossa Masthuggskyrkan saadaksesi suurenmoisen näkymän kaupunkiin. Clarion Hotel® Post sijaitse keskellä Göteborgia ja se on huippuhyvä paikka yöpymiseen. Täällä voit kumppanisi kanssa rentoutua kunnolla ja nauttia kylpylästä, uima-altaasta katolla, ravintoloista ja baareista.


Norda-restaurant-clarion-hotel-post Clarion Hotel Post: Ravintolassa Norda voit syödä paikallisesti tuotettua, ekologista ruokaa kauniissa ympäristössä – paljain jaloin, jos haluat!
Suuntaatko matkasi Tukholmaan? Tai ehkä Göteborgiin? Yleensä Ruotsiin? Varaa hotelli alhaisimmalla hinnalla tästä!


Aiotko lähteä viikonloppumatkalle perheen kanssa? Tässä annamme vinkkejä parhaista hotelleista perhematkalle.