Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Ruotsi

Clarion Hotel Wisbyllä on ainutlaatuinen historia ja ilmapiiri, ja se sijaitsee kaupunginmuurin sisäpuolella. Täällä on 212 hotellihuonetta, 10 kokoustilaa, juhlasali, sisäuima-allas ja Gotlannin asialleen omistautunein henkilökunta.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,1
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Wisby

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel Wisbyllä on ainutlaatuinen historia ja ilmapiiri, ja se sijaitsee Visbyn kaupunginmuurien sisäpuolella. Täällä on 212 hotellihuonetta, 10 kokoustilaa, juhlasali, uima-allas ja Gotlannin palvelualttein henkilökunta. Me olemme käteisetön hotelli.

Visbyssä kaikki on lähellä

Clarion Hotel Wisby sijaitsee täydellisellä paikalla keskellä Visbyn vanhinta osaa, vain kivenheiton päässä pienvenesatamasta. Visbyn kaupunki on yksi Unescon maailmanperintökohteista ja nimetty yhdeksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista Hansakaupungeista. Visbyssä kaikki on lähellä – Visbyn lentoasemalle pääsee autolla 15 minuutissa, ja satamaterminaali ja Wisby Strand sijaitsevat nekin vain 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Hotelli

Clarion Hotel Wisbyn ilmapiiri on hyvin erityinen. Täällä löytyvät modernit elementit yhdistyvät harkitusti historiallisiin yksityiskohtiin. Muun muassa keskiaikainen kuja ja 1200-luvulta peräisin olevat pylväät on restauroitu ja säilytetty huolellisesti. Clarion Hotel Wisby avasi ovensa 1. toukokuuta 1991, mutta rakennuksessa on toiminut hotelli jo 1800-luvun puolesta välistä lähtien. Lue lisää hotellin historiasta täältä.

The Social Bar & Bistro

Ravintolamme The Social Wisby on paikka sydämellisille keskusteluille ja rentoihin hetkiin, vanhojen ystävien tapaamiseen ja uusien kasvojen näkemiseen. Menumme on suunniteltu tarjoamaan yhdistelmä kansainvälisiä bistroklassikoita modernilla otteella. Sanotaan, että tie sydämeen vie ruoan kautta, ja olemme täysin samaa mieltä. Etsitpä sitten kevyttä välipalaa tai täyttä ateriaa, meillä on jokaiselle jotakin. Varaa pöytäsi tästä.

Vinterträdgården

Vinterträdgården  (Talvipuutarha) on Living Room, olohuoneemme, jonka ilmapiiri on rento mutta samalla eläväinen ja viihtyisä. Hotellivieraamme ja paikalliset asukkaat tulevat tänne syömään, juomaan tai seuraamaan monia täällä järjestettäviä tapahtumia.

Kaptenshuset

Kaptenshuset on ravintolamme, jossa tarjoilemme aamiaisen, brunssin ja lounaan, muttta myös kokouslounaat ja illalliset. Ravintolan lukuisat huoneet on maalattu vuosisadan vaihteen tunnelmaa kuvastavilla värisävyillä.

Uima-allas

Allasalueemme tarjoaa maagisen kokemuksen rauhallisessa ja historiallisessa ympäristössä ja on hotellivieraidemme käytettävissä. Sisäänpääsy on mahdollista tilan niin salliessa.

Esteettömät huoneet

Tarjoamme tietenkin huoneita myös liikuntarjoitteisille vieraillemme. Nämä huoneet on suunniteltu sekä pyörätuoliä käyttäville että näkö- tai kuulovammaisille vieraillemme. Ota meidän yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Varaa kokoushuone verkossa

Tarvitsetko kokoushuoneen? Nyt voit varata kokoushuoneen verkossa. Katso kuvia, näe saatavuus, tekniset tiedot ja kalustus, ja tee samalla ruoka- ja juomatilaus. Lue lisää ja varaa kokoushuone tästä.

Express Check-in

Nyt sinun ei tarvitse enää jonottaa! Kirjaudu sisään hotelliimme itse aulassamme. Kun olet valmis kirjautumaan ulos (edellyttäen, ettei sinulla ole maksamatonta laskua),  voit vain helposti jättää pois lähtiessäsi avainkorttisi Express Check-out -laatikkoomme.

Your phone is your hero!

Kyllä, pitää paikkansa. Meillä yöpyessäsi pystyt hoitamaan suurimman osan asioista puhelimesi avulla. Voit kirjautua sisään, lukita hotellihuoneesi oven, maksaa vierailusi, kirjautua ulos ja varata seuraavan yöpymisen luoksemme – kaikki tämä puhelimen avulla! Parasta tässä kaikessa on se, että voit myös chattailla suoraan kanssamme sen kautta! Tämä on ihanteellista, jos sinulla on kysyttävää ollessasi huoneessasi. Alkuun pääsemiseksi sinun tarvitsee vain ladata Strawberry-sovellus (maksutta) – loistavaa!

Tervetuloa Clarion Hotel Wisbyhyn – paljon enemmän kuin pelkkä hotelliyöpyminen.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 498 25 75 00
  • Faksi: +46 498 25 75 50
  • Sähköposti: cl.wisby@strawberry.se
  • Yritystunnus: 556237-4016
  • Strandgatan 6 62157 Visby , Ruotsi

Löydä hotellille

Visbyn lentokentältä

Yhdysbussi Visby Hamnplan.

Taksi

Suosittelemme Taxi Gotland, puhelin +46 498 200 200.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Wisby

Hotellihuoneiden määrä

212 kpl – 398 vuodetta

Kokoustilojen määrä

10 kpl – tilaa maksimissaan 300 osallistujalle
Kesäaikaan käytössä myös Paviljongen,
jossa on tilaa jopa 400 henkilölle.

Etäisyys lentokentältä

Visbyn lentokenttä: 3,5 km, noin 10-15 minuuttia autolla/bussilla.

Etäisyys satamasta

Visbyn laivasatama: 1 km

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.