Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Borlänge

Tervetuloa Taalainmaalle ja ihanaan Borlängeen. Mando Diaon kotikaupungilla on rikas kulttuurielämä ja mielenkiintoinen historia. Lisäksi löydät täältä myös aktiviteetteja kaikenikäisille, ostosmahdollisuuksia sekä oikein hyvän majoituksen.

Borlängen sydämessä

Borlängen keskustassa – lähellä huvituksia, kulttuuria, liikenneyhteyksiä ja ostosmahdollisuuksia – sijaitsee Quality Hotel Galaxen. Täällä asut ihanan nykyaikaisissa huoneissa ja sinulla on kaikki samana katon alla – erinomaista niin luovalle kokoukselle kuin ihanalle perheviikonlopullekin. Borlängessä on laaja tarjonta ostosmahdollisuuksia ja se onkin saanut epiteetin ”Taalainmaan ostoskaupunki”. Kaupungin ytimessä voit vierailla useissa kaupoissa tai kodikkaissa kahviloissa. Kupolen on suuri ostoskeskus, jossa on 100 kauppaa, ravintoloita sekä jännittäviä pieniä boutique-kauppoja. Kupolenia vastapäätä sijaitsee hiljattain avattu Norra Backa Handelsområde – täältä voit löytää kaikkea mahdollista kodinelektroniikasta treenivaatteisiin ja elintarvikkeisiin. Hotellilta on vain 10 kilometrin automatka Dala Airport -lentokentälle. Lisäksi Borlängen Keskusasema sijaitsee ainoastaan 800 metrin päässä hotellista.

Borlänge – nähtävyyksiä ja aktiviteetteja vuoden ympäri

Borlängessä on paljon tekemistä sekä tutustumisen arvoisia paikkoja, vuoden ympäri. Kaupungissa on esimerkiksi monia museoita, muinaismuistoja ja historiallisia rakennuksia. Ruotsin tunnetuin puurakennus, Ornnässtugan, on keidas 35 rakennuksella ja tuhansilla esineillä, jotka kuvaavat Borlängen historiallisia juuria. Borlänge tarjoaa myös hyviä mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan. Romme Alpin, yksi Ruotsin suurimmista hiihtoalueista, on erittäin suosittu ja houkuttelee luokseen vuosittain monia vieraita. Kaunis vaellusreitti Bysjörundan ja suuri luonnonpuisto Gyllbergen antavat sinulle rentoutusta sekä mahdollisuuden ladata akkujasi. Monien mielestä Borlänge on lisäksi yksi Ruotsin vahvimmista kallioalueista ja sillä on syvät juuret teollisuus- ja ruukkiympäristössä, mikä on antanut alueelle leimansa. Yökerhoissa Liljan ja Wasabryggeriet voit kokea ihania, sekä suurten että pienten artistien konsertteja.   

Kongressit, kokoukset ja tilat Borlängessä

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Borlängessä? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Falun

Lue vähemmän
3 hotellia alueella: Borlänge

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.