Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Visby

Tervetuloa Gotlantiin ja Visbyyn – loputtomien ruusujen ja historiallisen tunnelman kaupunkiin. Visby on Skandinavian parhaimmin säilyneitä keskiajan kaupunkeja ja mukana Unescon maailmanperintöluettelossa.

Visbyssä kaikki kätevästi lähellä

Visbyn keskusta on helposti käveltävissä sen kauniissa ja monipuolisessa ympäristössä. Täällä asut parhaiten hotellissa Clarion Hotel Wisbyjoka sijaitsee kuuluisan ja historiallisen muurin sisäpuolella keskellä Visbyn vanhimpia kaupunginosia. Täällä sinun on myös mahdollista virkistäytyä kuuman hellepäivän päätteeksi Selma City Spassa, joten pakkaa uikkarit mukaan! Hotellihenkilökunnaltamme auttaa sinua ilolla vinkeissä nähtävyyksiin, ostospaikkoihin, ravintoloihin ja baareihin. 

Selma City Spa Wisby

Pitkän päivän jälkeen on ihanaa päästä rentoutumaan altaalle. Clarion Hotel Wisbyn pohjakerroksesta löytyy Selma City Spa Wisby - ainutlaatuinen kylpyläkokemus keskiaikaisessa ympäristössä. Pulahda uima-altaaseen, vietä rentouttava hetki saunassa tai kokeile kylpylähoitojamme. Yhdistettynä terveellisiin aterioihin hotelli voi lisäksi antaa sinulle ehdotuksia treeniaktiviteeteista kaupungissa.

Suurenmoinen ja myyttinen kaupunki – koe kaikkea mahdollista kehämuurista Kneippbyyn

Visby on tarunomainen, kiehtova ja romanttinen pikkukaupunki. Samalla se on Gotlannin suurin taajama noin 25 000 ympärivuotisella asukkaallaan. Visbyn kehämuuri on 11 metriä korkea kaupunkimuuri, joka ympäröi kaupungin keskustaa. Muuri on juuri se, minkä monet yhdistävät Visbyyn ja se on myös merkittävissä määrin edesauttanut sitä, että Visby on valittu maailmanperintökaupungiksi. Visbyn lähellä sijaitsee myös Kneippbyn – yksi Gotlannin kuuluisimmista matkailukohteista. Alueella on sekä kesä- että vesipuisto, kuten Villa Villekulla.  Lisäksi löydät aktiviteetteja, kuten go-kart, pomppulinnoja, sähköautoja ja seikkailugolfia.

Konferenssit, kokoukset ja juhlatilat Visbyssä

Haluatko tietää enemmän konferenssi-, kokous-, ja juhlatiloistamme Visbyssä? Löydät valikoima tästä.

Lue vähemmän
1 hotelli alueella: Visby

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.