Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad Kristianstad ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Ruotsi

Kokoushotelli Quality Hotel Grand Kristianstad sijaitsee Kristianstadin keskustassa, lähellä kaupungin huveja ja nähtävyyksiä. Hotellissa on kuntosali, ravintola ja baari, sekä kokousmahdollisuudet 110 henkilölle.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Grand Kristianstad sijaitsee aivan ydinkeskustassa. Erinomaisella sijainnillamme luonnon, ostosmahdollisuuksien, ravintoloiden ja viihde-elämän tuntumassa tarjoamme parhaan mahdollisen lähtökohdan vierailullesi Kristianstadissa.

Kristianstadin keskustassa

Hotellissamme asut keskellä kaupunkia, mutta kuitenkin rauhallisella paikalla. Vastapäätä hotellia sijaitsee Kristianstadin arvokkain aarre vuodelta 1628, Pyhän kolminaisuuden kirkko. Tarjoamme mahdollisuuden pysäköidä autosi turvallisesti ja kätevästi pysäköintihalliimme, josta on suora yhteys hotelliin. Keskeisen sijainnin ansiosta olet kävelymatkan päässä liikkeistä, gallerioista, ravintoloista, viheralueista sekä Kristianstads Vattenriken alueesta. Pääset helposti hotelliimme saapuessasi bussilla tai junalla, sillä Quality Hotel Grand Kristianstad on ainoastaan 150 metrin päässä Kristianstadin päärautatieasemalta.

Kokous

Järjestä kokous meillä! Tarjoamme elämyksiä, inspiraatiota ja yhteisöllisyyttä. Quality Hotel Grand Kristianstadissa on 8 valoisaa huonetta 110 henkilölle. Vieraamme arvostavat ihanaa lounasbuffettiamme, johon kuuluu kasvisruokavaihtoehtoja ja salaattipöytä. Kun järjestät kokouksen hotellissamme, saat nauttia pehmytjäätelöstä ja popcornista koko kokouspäivän ajan. Menestys on taattu!

Kuntosali

Hotellissamme on kuntosali, jossa on muun muassa kuntopyöriä, juoksumattoja, painoja, painonnostotankoja, pilatespalloja, TRX-nauhoja ja kahvakuulia. Mikäli haluat lähteä juoksulenkille, löydät karttoja hyvistä lenkkipoluista hotellin vastaanotosta.

Grand Bar & Matsal

Quality Hotel Grand Kristianstadin mukavassa ravintolassa Grand Bar & Matsal voit nauttia maukkaasta ruoasta ja raikkaista virvokkeista. Tarjoilemme aamiaisen, lounaan ja päivällisen tyylikkäässä ja miellyttävässä ympäristössä. Hotellissamme voit ottaa rennosti henkilökunnan toteuttaessa toiveesi.

Kaunis Kristianstad

Kristianstadilla on ainutlaatuinen kulttuurihistoria. Voit vierailla esimerkiksi Taidehallissa, Rautatiemuseossa, Elokuvamuseossa ja Luontokeskuksessa (Naturum). Kaunis kaupunkimme tarjoaa viihtyisän ympäristön, jossa on paljon kahviloita, puistoja ja kauppoja. Kristianstadissa on erinomaiset mahdollisuudet nauttia mieluisasta ja rentouttavasta vierailusta. Kaikki alkaa tietenkin hotellistamme – Quality Hotel Grand, Kristianstadista.

Yhteystiedot

  • V. Storgatan 15 29121 Kristianstad , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna/bussi

Kristianstad C

Kristianstad Österlen Airport -lentokentältä

Lentokenttätaksi hotellille

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Sverige Taxi, puhelin +4644-10 20 00 ja Taxi Allians, puhelin +4644-246 246.

Tietoja hotellista Quality Hotel Grand, Kristianstad

Hotellihuoneiden määrä

137 kpl – 260 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

8 kpl – kokonaiskapasiteetti jopa 365 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Kristianstad Österlen Airport: 17 km, noin 20 minuuttia

Etäisyys Malmön päärautatieasemalta

100 km – noin tunti junalla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki/rautatieasema Kristianstad C: 150 metriä

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.