Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Kristianstad

Tervetuloa Skånen maaperälle ja Kristianstadiin. Elisabeth Tarras-Wahlbergin synnyinkaupungissa on rikas kulttuurielämä, ihana luonto ja korkealuokkainen majoitus.

Lähellä huvituksia ja nähtävyyksiä

Kristianstadin kaupungin keskusta ulottuu rautatieasemalta ja Helge å -joesta lännessä vallihautoihin, jotka ympäröivät itse keskustaa. Västra Storgatan 15:ssa, kauniin vehreyden ympäröimänä, sijaitsee Quality Hotel Grand Kristianstad. Se sijaitsee kaupungin keskustassa, minkä ansiosta lähes kaikki on lähellä. Kaupungin arvokkain helmi vuodelta 1628, Trefaldighetskyrkan, sijaitsee vastapäätä ja tarjoaa sinulle ihanan näköalan. Hotellin sijainnin ansiosta sinulla on ostosmahdollisuudet, ravintolat ja viheralueet välittömässä läheisyydessäsi. Lisäksi sinulla on ainoastaan 150 metriä keskusasemalle ja hieman yli 20 minuuttia Kristianstadin Österlen Airport -lentokentälle.

Treeni sisällä ja ulkona

Quality Hotel Grand Kristianstad tarjoaa nykyaikaisen kuntosalin, jossa on muun muassa kuntopyöriä, juoksumattoja, painoja, levytankoja, pilates-palloja, TRX-nauhoja ja kahvakuulia. Niille, jotka haluavat suunnata ulos juoksu- tai kävelylenkille, on vastaanotossa saatavilla karttoja kuntopoluista.

Viheralueet, kulttuuri ja rentoutuminen

Kristianstadin kaupungin ydin koostuu kahdesta torista - Stora Torg pohjoisessa ja Lilla Torg etelässä. Skånes länsmuseum (Skånen lääninmuseo) sijaitsee osittain Kristian IV:n vanhassa asevarastossa 1600-luvulta ja osittain vanhassa Postitalossa Stora Torgilla. Stora Torgilla sijaitsee myös kunnan kaunis raatihuone vuodelta 189. Heti Kristianstadin ulkopuolella sijaitsee biosfäärialue Vattenriket Ruotsin alhaisimmalla kohdalla – 2,41 metriä merenpinnan alapuolella. Kristianstadissa on monia mahdollisuuksia jännittävään ja rentouttavaan vierailuun. Kristianstadilla on ainutlaatuinen kulttuurihistoria ja kaupungissa ollessasi ovat muun muassa Konsthallen, Järnvägsmuseet ja Filmmuseet (Taidehalli, Rautatiemuseo ja Elokuvamuseo) vierailun arvoisia. Kaipaatko kenties jännittäviä urheilutapahtumia, konsertteja tai messuja? Kristianstad Arena on nykyaikainen multiareena, joka sijaitsee keskellä kaupunkia ja jossa on monia viihdyttäviä tapahtumia.

Kongressit, kokoukset ja tilat Kristianstadissa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Kristianstadissa? Löydät tarjontamme tästä.

Läheiset kohteet
Malmö
Helsingborg

 

Lue vähemmän
1 hotelli alueella: Kristianstad

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.