Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Jönköping Jönköping ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Jönköping

Jönköping,  Ruotsi

Comfort Hotel Jönköping sijaitsee Jönköpingin keskustassa, lähellä kaupungin viihdetarjontaa. Haluatko järjestää kokouksen, käydä kuntosalilla tai saunassa sekä nauttia ilmaisesta internet-yhteydestä? Tervetuloa meille!

Comfort Hotel® Jönköping 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tarjoamme runsaan aamiaisbuffetin, joka sisältää lukuisia ekologisia vaihtoehtoja – nauti kunnon hotelliaamiainen.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.00
Lauantai: 07.00 - 11.00
Sunnuntai: 07.00 - 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Voit pysäköidä autosi kätevästi pysäköintihalliimme, joka sijaitsee hotellin kellarikerroksessa. Strawberry -jäsenille hinta on 170 SEK/vuorokausi ja muille 190 SEK/vuorokausi. Voit noutaa pysäköintitodistuksen vastaaotosta. Hotellin ympäristössä, katujen varsilla, on myös kunnallisia ulkopysäköintipaikkoja.

Kuntosali

Comfort Hotel Jönköping -hotellin vieraat treenaavat ilmaiseksi Fitness & Friends -kuntosalilla, joka sijaitsee puolentoista korttelin päässä hotellilta. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05.00-23.00. Hotellimme vastaanotosta saat poletin, jota käyttämällä pääset sisään. Huomioithan, että kuntosali on ulkoinen palvelu, joten aukioloajat eivät välttämättä ole ajan tasalla.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Lazy Sunday

Venyikö lauantai-ilta pitkäksi? Ei hätää! Meillä aamiaista tarjoillaan sunnuntaisin aina klo 10.00 asti. Ja jos meillä on tilaa, saatat myös saada pitää huoneesi hieman pidempään. Mutta muista kuitenkin ensin ottaa yhteyttä vastaanottoomme, ennen kuin torkutat herätyskelloasi.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry -jäsennumeroasi. Surffaile rajoituksetta!

Muut palvelut

 • Ilmainen Wi-Fi
 • Ekologinen aamiainen
 • Juoksureitit
 • Hissi
 • Sisäpysäköinti
 • Sauna
 • Taulu-TV
 • TV
 • Kongressikeskus
 • Lemmikit ovat sallittuja
 • Kahvinkeitin tietyissä huoneissa
 • Esteettömiä huoneita
 • Kokoushuoneita
 • Savuton hotelli

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.