Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Ruotsi

Quality Hotel Prisma on moderni kokous- ja perhehotelli Skövden sydämessä. Hotelli sijaitsee keskustassa Boulognerpuiston vieressä – Skövden Matkakeskus, ostoskatu ja ravintolat ovat vain kävelymatkan päässä.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Prisma

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Kokous- ja perhehotelli Quality Hotel Prisma sijaitsee kauniilla paikalla Skövden keskustassa. Skövden Matkakeskus ja Skövde City kauppoineen ja ravintoloineen ovat kävelyetäisyydellä hotellista.

Sijainti ja ympäristö

Quality Hotel Prisma sijaitsee kauniissa ympäristössä Boulogner-puiston lähellä. Puisto on vehreä keidas keskellä Skövdeä. Hotellistamme on hyvät kulkuyhteydet suosittuihin turistikohteisiin, kuten Hornborga-järvelle, Läckön linnaan ja Skara Sommarland -huvipuistoon.

Kokousosasto

Kokousta luonamme! Hotellissa on moderni ja joustava kokousosasto, jossa on tilaa 80 osanottajalle. Hotellimme ystävällinen henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan niin pienen kuin isommankin tilaisuuden. Tiedäthän, että pehmytjäätelö ja popcornit kuuluvat hintaan, kun kokoustat meillä? Menestys on taattu!

Ravintola ja baari

Quality Hotel Prismassa on viihtyisä ravintola, jossa voit syödä maukkaan aterian ja nauttia hyvästä juomasta. Me tarjoilemme aamiaista, lounasta ja illallista tyylikkäässä ja mukavassa ympäristössä. Meillä voit rentoutua ja antaa ammattitaitoisen henkilökuntamme pitää sinusta huolta. Ravintola on tilapäisesti suljettu. Tänä aikana voi ostaa lämpimiä annoksia ja juomia vastaanotosta.

Joukkueille ja kannustusjoukoille

Meillä on ilo tarjota alennettuja hintoja urheilutähdillemme – kilpailuiden, otteluiden tai ajojen yhteydessä. Parhaan startin päivääsi saat mukavasta vuoteesta. Eikä tule unohtaa aikaista sisäänkirjautumista, myöhäistä uloskirjautumista tai omaa urheilijamenua. Jos matkustat urheillessasi, voit lukea lisää tarjouksista ja alennuksistamme.

Rentoutuminen ja treenaus

Jos haluat rentoutua, voit nauttia saunastamme, jonka käyttö on maksutonta kaikille vieraillemme. Jos taas haluat treenata ulkosalla, löytyy hotellin lähistöltä upeita juoksu- ja kävelyreittejä. Piipahda vastaanotossa ennen lenkille lähtöä, niin kerromme sinulle parhaat reittivinkit kartalta. Seinän takaa saunaan nähden löytyy kuntosalimme, joka odottaa sinua – täysin varusteltuna vapailla painoilla ja laitteilla sekä kunto- että voimaharjoittelua varten.

Tervetuloa Skövdeen ja Quality Hotel Prismaan!

Yhteystiedot

  • Ekedalsgatan 2 54137 Skövde , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Juna Skövden Matkakeskukseen.

Bussi

Ota bussi 4 Matkakeskuksesta, jää pois pysäkillä Volvo B-port.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Skövde, puhelin +46 500 416 500

Tietoja hotellista Quality Hotel Prisma

Hotellihuoneiden määrä

115 kpl – 150 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

4 kpl – tilaa enintään 80 osanottajalle

Etäisyys Landvetterin lentoasemalta

148 km – noin 2 tuntia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Skövde Matkakeskus: noin 400 metriä
Bussipysäkki Volvo B-port: 50 metriä
Bussi Skövden Matkakeskuksesta noin 5 minuuttia.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.