Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Match Jönköping ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Match

Jönköping,  Ruotsi

Quality Hotel™ Match tarjoaa upean näköalan Vätterniä kohti ja laajan palveluvalikoiman. Löydät ravintolan ja rentoutumisosaston ulkouima-altaineen. Hotelli on the perfect Match, matkustatpa kongressin vuoksi tai perheen tai ystävien kanssa.

Quality Hotel™ Match 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Match

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Syyskuussa avaamme vihdoinkin ovet Quality Hotel™ Matchiin Jönköpingissä! Hotelli kohoaa huikeaan 60 metrin korkeuteen ja siitä tulee kaupungin maamerkki. Vieraat ja ohikulkijat voivat nauttia upeasta näköalasta Vätterniä, Ruotsin toiseksi suurinta järveä kohti, joka sijaitsee vain muutaman metrin päässä hotellilta.

Uusi hotelli, uudet mahdollisuudet

Kun hotelli on valmis, siinä tulee olemaan 18 kerrosta, joissa on 229 hotellihuonetta, 10 kokoustilaa, rentoutumisosasto ja ulkouima-allasalue. Ylimmissä kerroksissa on sviittejä. Hotellista tulee luonnollinen kohtaamispaikka niin perheiden kuin liikematkustajien keskuudessa, joten se on täydellinen Match. 

Kongressit, viihde ja ravintola

Tästä tulee upea hotelli. Kun päätät varata kokouksen tai kongressin luonamme, popcorn ja pehmytjäätelö kuuluvat kokouspakettiin.  Varustamme Q-zonen shuffleboardilla ja muilla viihtyisillä aktiviteeteilla niin pieniä kuin suuria vieraita varten. Ravintola tulee sijaitsemaan vanhan tulitikkutehtaan tiloissa ja tarjoamaan gastronomisia elämyksiä.

Room for gaming

Meilötä löydät puhdasoppisia Gaming Room -pelihuoneita yhteistyössä Telian ja Gsignin kanssa. Huoneiden kalustukseen kuuluu ergonomisia kalusteita, jotka on suunniteltu erityisesti pelaamiseen. Tietenkin käytettävissäsi on myös viimeisimmät tekniset varusteet parhaan kokemuksen tarjoamiseksi.

Laskemme jo päiviä voidaksemme toivottaa sinut tervetulleeksi Quality Hotel™ Matchiin!

Yhteystiedot

  • Brånebacken 4 55315 Jönköping , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi ja juna

50 metrin päässä hotellilta sijaitsee Jönköpingin keskusrautatieasema.

Jönköpingin lentoasemalta

Lentoasemalta on matkaa hotellille 10 km.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Jönköping
Puhelin: +46 36 34 40 00

Tietoja hotellista Quality Hotel™ Match

Hotellihuoneiden määrä

229 huonetta

Kokoustilojen määrä

10 kpl

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.1.018 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.