Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Skövde

Tervetuloa Västgötaslätteniin ja ihanaan Skövdeen. Kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla Ruotsin suurimpien järvien Vänernin ja Vätternin välissä, tarjoten vilkkaan kaupungin ytimen, upean luonnon sekä huipputason majoitusta.

Erinomainen ja keskeinen sijainti lähellä ostosmahdollisuuksia ja huvituksia

Skövde on kaupunki, joka tarjoaa niin mahtavia luonnonelämyksiä kuin kaupungin ytimenkin, jossa on sykettä, kulttuuria, ostosmahdollisuuksia ja laatuhotelleja. Hotellissa Clarion Collection Hotel Majoren asut upeassa ympäristössä talossa, joka on osittain 1800-luvun lopulta. Hotellissa osoitteessa Trädgårdsgatan 5 asut keskellä Skövdeä ja lähellä linja-auto- ja rautatieasemaa. Kaupungin ostosmahdollisuudet, kuten muun muassa ostoskeskus Commerce, sijaitsevat nekin mukavalla etäisyydellä. Quality Hotel Prisma on nykyaikainen kokous- ja perhehotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Boulognerparkenilla. Ravintolat, kulttuuri ja Skövde Resecentrum sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä. Kaupungin keskustasta on noin 140 kilometriä Göteborg Landvetter Airport -lentokentälle ja 80 kilometriä Jönköping Airport -lentokentälle.

Rentoutuminen ja treeni

Jos haluat rentoutua tai treenata, on siihen hyvät mahdollisuudet Skövdessä. Hotellissa Quality Hotel Prisma voit nauttia sekä maksuttomasta saunasta että joistakin kävely- ja juoksureiteistä, joita on lähistöllä. Hotelliemme läheltä löytyy Arena Skövde, jossa on kaikkea mahdollista keilahalleista alkaen aina Ruotsin parhaaseen vesiseikkailupuistoon. Skövdessä on myöskin elävä golfkulttuuri – Skövde Golfklubb ja Billingens Golfklubb ovat kaksi lähellä sijaitsevaa golfkenttää, jotka tarjoavat erityisiä golfpaketteja.

Sykettä tai rentoutumista – Skövdestä löytyy sekä että!

Nykyaikaisessa Skövden pelikaupungissa on paljon näkemistä ja tekemistä. Pohjoismaiden suurin säilynyt kulta-aarre, Timboholmsskatten, löydettiin kaupungin ulkopuolelta vuonna 1904. Tänä päivänä kopio aarteesta on nähtävissä Skövde stadsmuseum -museossa. Hertig Johans Torgilla Skövden keskustassa sijaitsevat vanha raatihuone, Sankta Helena kyrka ja Livets brunn. Täällä on myös useita hyviä ravintoloita ja baareja. Skövdessä on myös vuori Billingen sekä Vallebygden, jotka tarjoavat mahtavia luontokokemuksia vuoden ympäri. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tee retki Hornborgarsjön-järvelle, joka on yksi Euroopan tärkeistä lintujärvistä, sijaiten vain noin 40 minuutin automatkan päässä. Skara Sommarland, Skandinavian suurin vesipuisto, on erittäin suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Kaupungissa on myös laaja tarjonta konsertteja, teatterinäytöksiä, oopperaa ja urheilutapahtumia – mausta, iästä ja budjetista riippumatta Skövdestä löytyy aina jokaiselle jotakin.

Kongressit, kokoukset ja tilat Skövdessä

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Skövdessä? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Jönköping
Trollhättan
Vänersborg

 

 

Lue vähemmän
6 hotellia alueella: Skövde

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.