Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Vox Hotel Jönköping ,  Ruotsi

Vox Hotel

Jönköping,  Ruotsi

Vox Hotel on paljon enemmän kuin pelkkä hotelli, sillä se tarjoaa niin työhön kuin lomailuunkin sopivan erinomaisen sijainnin Jönköpingin keskustassa, jossa voit asua, syödä, treenata, työskennellä ja seurustella luovassa ympäristössä.

Vox Hotel 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vox Hotel on 143 huoneen design-hotelli keskellä Jönköpingiä. Täällä voit nauttia kunnon yöunista sekä ravintolan makuhermoja kutkuttelevista kombinaatioista, jotka valmistetaan silmiesi edessä. Voit myös treenata hotellimme upealla näköalalla varustetulla kuntosalilla tai tehdä töitä tai kokoustaa aulamme inspiroivassa ympäristössä.

Uusi suosikkihotellisi

Vox Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Jönköpingissä, lähellä ostosmahdollisuuksia, rantaa, ravintoloita, yöelämää sekä liikenneyhteyksiä. Hotellista on lisäksi fantastiset näköalat Vätternin ylitse. Olemme panostaneet hotellin sisustukseen vähintään yhtä paljon kuin henkilökohtaiseen palveluun sekä maittavaan ruokaan ja raikkaisiin juomiin. Kun yhtälöön lisätään vielä hyvät yöunet ihanassa vuoteessa, on lopputuloksena usein unohtumaton hotellikokemus.

Tyylikkäät hotellihuoneet

Täältä löydät 143 hotellihuonetta – kaikkea aina ainutlaatuiset näköalat tarjoavista sviiteistä ja Deluxe-huoneista pienempiin, ikkunattomiin kahden hengen huoneisiin. Huoneluokasta riippumatta kaikkien Vox Hotelien huoneiden sisustus on samalla, korkealla tasolla. Meillä on luonnollisesti myös huoneita liikuntarajoitteisille vieraille. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.

Uuspohjoismainen keittiö, keskiössä kestävät raaka-aineet

Vox Restaurant on paikka, jossa voit nauttia aamiaisen, lounaan ja päivällisen, noutaa drinkin baarista tai tavata ystäviä after workin merkeissä. Keittössä luomme ja inspiroimme ruokaan liittyvää iloa kestävien raaka-aineiden avulla. Täällä vieraat voivat valita itse, mitä haluavat kokea: yksinkertainen, huolella valmistettu lämmin ruokalaji tai monen ruokalajin menu siihen kuuluvine viinipaketteineen.

Luova kohtaamispaikka Jönköpingin keskustassa

Suuri aulamme sopii erilaisine istumapaikkoineen erinomaisesti työntekoon, opiskeluun sekä rennompiin tapaamisiin ja kokouksiin. Nyt meillä on tarjolla myös sopimuskonsepti Work at Vox, johon sisältyy muun muassa nopeampi Wi-Fi, ilmaista kahvia sekä erikoistarjouksia. Täydellinen paketti sinulle, joka olet freelancer, konsultti tai jos sinulla on joustava työ ja haluat nauttia inspiroivasta ympäristöstä. Tee Vox Hotelista työpaikkasi toimiston ulkopuolella.

Kuntosali upealla näköalalla

Ota mukaan treenivaatteesi, kun kirjaudut sisään meille. Ympäri vuorokauden auki olevasta, kuudennen kerroksen kuntosalistamme on upeat näköalat Vätternin ylitse.

Räväkkyys ja eleganttius kohtaavat

Voxin on suunnitelut Magnus Månsson, yksi Ruotsin johtavista hotelliarkkitehdeistä, joka on suunnitellut myös esimerkiksi Göteborgin Avalon Hotelin sekä Clarion Hotel Postin. Hänen designissaan luovuus ja räväkkyys yhdistyvät klassisuuteen ja eleganttiuuteen, luoden ainutlaatuisen tunnelman. Eksklusiivisuutta twistillä.

Tervetuloa Jönköpingiin ja Vox Hoteliin!

Yhteystiedot

  • Lantmätargränd 2C 55320 Jönköping , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Jönköpingin Resecentrumiin

Juna

Jönköping C

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Taxi Jönköping, puh. +46 36 34 40 00 sekä TaxiKurir Jönköping, puh. +46 36 12 12 12

Tietoja hotellista Vox Hotel

Sisustus

Magnus Månsson

Hotellihuoneiden määrä

143 kpl – 286 vuodetta

Etäisyys lentokentältä

Jönköping Airport: 6 km, noin 10 min autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Jönköpingin Resecentrum: noin 600 m

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.