Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Jönköping Ruotsi

3 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Jönköpingissä

Etsitkö kokoustiloja Jönköpingistä? Kokoushotellimme tarjoavat tiloja kaupungin keskustassa, 5-10 minuutin kävelymatkan päässä Jönköpings Resecentrumista. Sieltä on hyvät linja-autoyhteydet Malmöhön, Tukholmaan, Göteborgiin ja lähipaikkakunnille.

Jos haluat järjestää pienemmän kongressin tai johtokunnan kokouksen, sopivat Clarion Collection® Hotel Victorian kokoushuoneet tähän tarkoitukseen erinomaisesti, täydellisen kokouspalvelun kera. Täällä järjestät kokouksen kauniissa, historiallisessa ympäristössä – Västerissä, keskellä Jönköpingiä. Kokouksen jälkeen voitte rentoutua hotellin rentoutumistiloissa. Vähän isommille kokouksille, workshopeille, kongresseille, kick-offeille, seurustelutilaisuuksille ja juhlille meillä on tarjota Klostergatanilla sijaitseva Comfort Hotel® Jönköping. Se on nykyaikainen cityhotelli, josta löytyy kokousosasto ja suosittu ruoka- ja viinibaari Comfort You. Autamme tietenkin sinua kaikkien tarpeidesi ja toiveidesi kanssa – riippumatta siitä, onko kyseessä yksinkertaisempi kahvitilaisuus vai todellinen juhlailta kolmen ruokalajin illallisella.

Jönköping on koti monille yrityksille, muun muassa Husqvarna AB:lle, jonka pääkonttori löytyy hieman keskustan ulkopuolelta. Kävelymatkan päässä kokoustiloistamme sijaitsee Jönköping University, joka tarjoaa paljon erilaisia ohjelmia/erikoisaloja sekä kursseja. Jönköpingin kaupunki järjestää myös vuosittain maailman suurimman LAN-tapahtuman, Dreamhackin.

Jönköping sijaitsee kauniilla paikalla Vättern-järven etelärannalla. Keskeisellä paikalla olevat hotellimme ovat lähellä kaupungin katuelämää, kauppoja, ravintoloita ja viihdetarjontaa. Nähtävyydet, kuten Tulitikkumuseo (Tändsticksmuseet), John Bauerin Museo ja Jönköpingin Kaupunginpuisto ulkoilmamuseonsa kera, ovat kävelymatkan päässä. Mitä sanoisit retkestä Grännaan ja Visingsöhön kaupungin pohjoispuolella? Sieltä löytyy kauniita maisemia, linnoja, mukulakivikatuja, aitoja polkagris-makeisia, upeita puutaloja sekä linnanraunioita. Ei ole väliä missä pain kaupunkia liikut, tulet aivan varmasti törmäämään kaupungin pitkään historiaan, tavalla tai toisella.

Lue vähemmän
3 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.