Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Tønsbergissä

Tervetuloa Vestfold Fylkeen Tønsbergiin – Norjan vanhimpaan kaupunkiin. Täällä asut historiallisessa kulttuurikaupungissa ja ainutlaatuisissa huoneissa kaupungin sydämessä. Koe hieno ympäristö tai tee ostoksia viehättävissä kaupoissa.

Meri naapurina

Tønsberg perustettiin jo vuonna 871, ja tunnettiin silloin nimellä Tunsberg. Nyt sitä pidetään Norjan vanhimpana kaupunkina. Kaupungin historiallista ilmapiiriä voi melkein koskettaa ja täällä on paljon kulttuuria sekä kauniita, vanhoja rakennuksia. Quality Hotel Tønsberg sijaitsee kauniilla paikalla, minkä lisäksi sillä on ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja merenläheinen ilmapiiri – ihanteellinen rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen. Tønsberg on viehättävä kaupunki ihanalla maantieteellisellä sijainnilla. Sen sykkivässä satamassa on monia viihtyisiä kahviloita ja jännittäviä ravintoloita. Tønsbergin asema on ainoastaan 100 metrin päässä ja Sandefjord Airport, Torp sijaitsee 25 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Treeni ja rentoutuminen

Pitkän päivän aktiviteettien jälkeen rentoutuminen ja nauttiminen voi olla miellyttävää. Quality Hotel Tønsberg tarjoaa sinulle kuntosalin, rentoutumisosaston ja kattouima-altaan. Koska meri on lähinaapurisi ja monissa huoneissa on panoraamanäköala merelle sekä oma parveke, saat mahdollisuuden todella rentoutua.

Teollinen ja merellinen keskusta

Tønsberg on, ja on ollut monen vuoden ajan, tärkeä norjalainen rannikkokaupunki. Kaupungin ytimessä on laaja valikoima huvituksia, ravintoloita ja klubeja. Tönsbergillä on edelleen rooli teollisuuskeskuksena ja se on erityisen tunnettu hopeatuotteistaan. Slottsfjellet on suosittu retkikohde ja seillä on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista rauniopuistoista. Kesäaikana Slottsfjell muuttuu yhdeksi maan suosituimmista ulkoilmafestivaaleista, jossa useat suuret artistit esiintyvät. Kaupungissa on myös useita mielenkiintoisia museoita ja vanhoja rakennuksia – Sem kirke esimerkiksi on kirkko roomalaiseen tyyliin 1100-luvulta.  

Kongressit, kokoukset ja tilat Tønsbergissä

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Tønsbergissä? Löydät tarjontamme tästä.

 

Läheiset kohteet

Sandefjord
Holmsbu
Fredrikstad
Son
Larvik
Sarpsborg

 

Lue vähemmän
8 hotellia alueella: Tønsberg

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.