Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Sarpsborgissa

Sarpsborg sijaitsee Østfoldin läänissä, vain 50 minuutin automatkan päässä Oslosta ja noin kahden tunnin ajomatkan päässä muun muassa Ruotsin toiseksi suurimmasta kaupungista, Göteborgista.

Sarpsborgin läpi virtaava kaunis Glomma-joki ja auringontäyteiset päivät hemmottelevat matkailijaa, kuten tekee myös upea elämyshotellimme, Quality Hotel Sarpsborg, joka tottelee lempinimeä ”Norjan hauskin hotelli”. Täällä lapset ja lapsenmieliset voivat päästää ilon valloilleen erilaisten aktiviteettien ja leikkien siivittämänä. Hotellissa on oma aktiviteettikeskus, Superland, jossa voi harrastaa muun muassa seinäkiipeilyä ja minigolfia, löytää tiensä ulos labyrintistä ja sukeltaa pallomereen. Lisäksi hotellissa on uniikki, 2000 neliömetrin kokoinen vesipuisto uima-altaineen, liukumäkineen ja porealtaineen. Vesipuistossa on myös saunaosasto sekä kahvila. Hotellin läheisyydessä sijaitsee myös tiedekeskus INSPIRIA Science Center, joka tarjoaa jännittävää ja mielenkiintoista nähtävää koko perheelle. Hotellista on lisäksi mukavan lyhyt matka kaupungin keskustassa sijaitsevaan Eventyrfabrikken-elämyskeskukseen, joka on Norjan suurin sisäleikkipuisto. Erinomainen sijainti lähellä Mossin Rygge-lentokenttää ja Osloa, hotellin 14 modernia kokoustilaa, jotka tarjoavat mahdollisuuden kongressin järjestämiseen jopa 2000 osallistujalle, sekä hotellin ravintola ja baari luovat erinomaiset puitteet monipuolisiin kokouksiin ja tilaisuuksiin Sarpsborgissa. Sarpsborgista on lyhyt matka niin Ruotsin puolelle kuin Fredrikstadiin ja Haldeniinkin. Eikä tule unohtaa Strömstadia ja ainutlaatuista Kosterin saaristomaisemaa, jotka ovat mukavan lähellä.

Lue vähemmän
7 hotellia alueella: Sarpsborg

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.