Jäsenyys
Tønsberg

Tønsbergin rannikkokaupungin ravintolat ja baarit

Tervetuloa Norjan vanhimpaan kaupunkiin – Tønsbergiin. Täällä pääset nauttimaan ruoasta ja juomasta Tønsbergin ranta-alueella, jossa valittavanasi on useita ravintoloita ja baareja. Nauti saariston kaikesta tarjonnasta ja kokoontukaa ystävien tai perheen kesken maistuvalle illalliselle.

Terasseja sataman tuntumassa

Tønsbergin rannikkokaupunki sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Oslosta. Tønsbergista löytyy runsaasti ravintoloita ja baareja ja tietenkin veden äärellä kulkeva sataman kävelykatu. Voit nauttia lounaan terassilla ja katsella ohi kulkevia veneitä ja ihmisiä. Ravintolat tarjoavat kaikkea lihasta ja kasvivaihtoehoista meren herkkuihin. Oletko iltaihminen? Ravintolat ja baarit ovat avoinna myös ilta-aikaan.

Saaristoelämää Tønsbergin ympäristössä

Tønsberg on kaunis paikka ympäri vuoden, mutta se on todellinen idylli erityisesti kesäisin. Kesäaikaan Tønsbergissä käy paljon vierailijoita, jotka haluavat nauttia kesästä ja saaristolaiselämästä. Færderin kansallispuisto ainutlaatuisine saaristomaisemineen sijaitsee vain kivenheiton päässä Tønsbergistä. Lähde päiväksi veneretkelle saaristoon ja koe sen kaunis ympäristö kallioineen, veneineen ja vesineen. Päätä päivä illalliseen jossakin sataman ravintoloista.

Tønsberg

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset