Jäsenyys
Sea view from rooftop bar TaKeT in Gothenburg.

TaKeT – eloisa kattobaari Göteborgin satamassa

TaKeT on täydellinen tapaamispaikka Göteborgissa upealla näköalalla koko satama-alueen yli. Tapaa kollega after workin merkeissä, rakastettu drinkin ääressä auringonlaskun aikaan tai kaveriporukka illalla hyvien juomien parissa menevässä ilmapiirissä.

Maailman paras party-rooftop

Haluatko kokea maailman parhaan kattobaarin juhlat? Sitten olet saapunut oikeaan osoitteeseen, sillä ainakin therooftopguide.comin mukaan TaKeT on juuri sitä. Viihtyisä vehreys, suuri taitettava katos (Göteborgissa sade ei ole täysin epätavallista) ja mahtava tunnelma tekevät TaKeTista ehdottoman valinnan, kun etsit eloisaa baaria ja kiinnostavia tapahtumia. Baarissa tarjoillaan hyviä juomia, olutta tynnyreistä, kuplivaa ja viiniä. Eloisaa ilmapiiriä lisää entisestään dj ja tapahtumat iltaisin.

Kaunis näköala Götajoelle

Kattobaari sijaitsee Comfort Hotel® Göteborgin seitsemännessä kerroksessa, josta avautuu upea näkymä Götajoelle. Täältä näkee jatkuvasti kauniita auringonlaskuja. Oletko juhlimassa jotakin erityistä tai etsitkö paikkaa, johon kokoontua kollegoiden kanssa ainutlaatuista yritysjuhlaa varten? Siinä tapauksessa olet lämpimästi tervetullut varaamaan TaKeTin. Kerää ystävät yhteen ja luokaa hauskoja, unohtumattomia muistoja TaKeTissa! Ota yhteyttä TaKeTiin saadaksesi lisätietoja ja tehdäksesi varauksen.

View of rooftop bar TaKeT from above in Gothenburg.

TaKeT

Göteborg

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg
 • emailContactSähköpostiosoite
  taket@strawberry.se
 • Aukioloajat

  TaKeTin aukioloajat vaihtelevat sään mukaan. Haluatko pysyä ajan tasalla? Seuraa TaKeTia Instagramissa!

  Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.