Jäsenyys
The interior at restaurant Norda in Gothenburg at daytime.

Norda – makuja Atlantin molemmin puolin

Syke tulee Manhattanilta, makuinspiraatio Yhdysvaltojen itärannikolta ja monet huolella valitut raaka-aineet Ruotsin länsirannikolta. Luovaa käsityötä runsaan ja leikkisän rakkauden kera.

Koe aito ja paikallinen

Nordassa ruoka valmistetaan ja tarjoillaan välittävästi – aina raaka-aineista palveluun, kokkeihin ja henkilökuntaan asti. Tavoitteenamme on taata sinulle viihtyisä kokemus. Nauti ruoasta komeassa vanhassa postihallissa, jonka huonekorkeus on kahdeksan metriä ja jossa on korkeat pyörökaariset alkuperäisikkunat Drottningtorgetille päin. Aito, yksinkertainen ja kutsuva ravintolakokemus.

Klassisia ruokia twistillä

Valmistamme uteliaisuudella, mutta odottamattomalla twistillä kunnon klassikoita – huolitellusta katuruoasta hienostuneisiin bistroannoksiin ja Göteborgin nimikkoannokseen: "halv special" katkaraputäytteen kera. Täällä et voi valita väärin. Leikkisä ravintolamme sijaitsee Clarion Hotel® Postissa, yhdessä kaupungin arvostetuimmassa rakennuksessa – entisessä postitalossa.

Paras yhdysvaltalaisissa viineissä Ruotsissa

Tiesitkö, että Nordalla on yksi Ruotsin parhaimmista viinikellareista yhdysvaltalaisten viinien osalta? Erityisesti oregonilaisten viinien, jotka ovat niittäneet mainetta vaikeasti kasvatettavan Pinot Noir -rypälelajikkeensa vuoksi. Missään muualla et löydä enemmän Oregonista peräisin olevia viinejä matkustamatta itse paikan päälle. Kellarissa säilytetään myös huolella valittuja eurooppalaisia viinejä, ja tietenkin voimme tarjota myös monia jännittäviä alkoholittomia vaihtoehtoja.

Food at restaurant Norda in Gothenburg.Dessert at restaurant Norda in Gothenburg.

Norda

Göteborg

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg
 • contactPhonePuhelin
  +46 31 61 90 60
 • emailContactSähköpostiosoite
  boka@restaurangnorda.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt