JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
The interior at restaurant Norda in Gothenburg at daytime.

Norda – makuja Atlantin molemmin puolin

Varaa nyt

Pohjois-Amerikasta inspiraationsa saanut ravintola Norda tarjoaa yllättäviä makuyhdistelmiä uniikissa ympäristössä Göteborgin keskustan sykkeessä. Koe pieni pala Manhattania Göteborgissa.

Lähiraaka-aineet ja kaukaiset maut

Ravintola Norda tarjoaa sekoituksen parasta Ruotsin länsirannikolta ja Amerikan itärannikolta. Lautasellasi tarjoillaan kiinnostavia annoksia, jotka on tehty pohjoismaisista raaka-aineista vihanneksilla suoraan ravintolan kattopuutarhasta! Norda toivottaa tervetulleeksi lämpimään ja rentoon ympäristöön historiallisilla sisustusyksityiskohdilla, joiden ihailua ei voi lopettaa. Ravintola on Clarion Hotel® Postissa ja sijaitsee yhdessä kaupungin arvokkaimmista rakennuksista – vanhassa postitalossa.

Perinteisiä annoksia leikkisällä otteella

Nordassa voit odottaa menulta seikkailullisia reseptejä. Päivitetyt street food -annokset, hienostunut brasserie-ruoka, äyriäiset ja tietenkin Göteborgin nimikkoannos – hot dog katkaraputahnalla. Ravintola Norda tarjoaa perinteistä leikkisällä otteella. Ravintola sijaitsee näyttävässä miljöössä, ja tunnelma on samaan aikaan juhlava ja viihtyisä. Täydellinen valinta kaikkiin tilanteisiin.

Uniikki valikoima amerikkalaisia viinejä

Menu heijastaa niin kutakin kautta kuin laatua yhdessä upeiden viinien kanssa, jotka solmivat tyylikkäästi yhteen ruotsalaisen länsirannikon ja amerikkalaisen itärannikon. Norda on nimittäin yksi Ruotsin parhaimmista viinikellareista mitä tulee amerikkalaisiin viineihin. Löydät listalta tietenkin myös eurooppalaisia klassikkoja ja alkoholittomia vaihtoehtoja. Tervetuloa Nordaan!

Food at restaurant Norda in Gothenburg.Dessert at restaurant Norda in Gothenburg.

Norda

Göteborg

Menu

Aukioloajat

Lounas

Tiistai - Perjantai: 11:30 - 14:00

Illallinen

Maanantai - Lauantai: 17:00 - 23:00

Brunssi

Lauantai - Sunnuntai: 11:00 - 16:00

Osoite

Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: boka@restaurangnorda.se
Varaa nyt