strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
People at cosy restaurant in Sweden.

Ruokaa ja juomaa ruotsalaisessa ruokataivaassa

Ruotsalainen ravintolamaailma on ollut pitkään laadukkaan ruoanlaiton ja jännittävien ravintolaelämysten eturintamassa. Se on nostanut Ruotsin kulinaariselle maailmankartalle, emmekä tarkoita tällä vain maan kaikkia Michelin-palkittuja ravintoloita.

Yksi maailman johtavista ruokamaista

Olemme Ruotsissa ruoan suhteen hemmoteltuja, emme syö vain hyvää ruokaa, vaan myös hyvää ja ravitsevaa ruokaa - kohtuulliseen hintaan. Ja kun yhä useammat ihmiset valitsevat ulkona syömisen, uusia ravintoloita ilmestyy ympäri pitkulaisen muotoista maatamme. Makuja ja inspiraatiota tulee nykyään maailman joka kolkasta, eikä useinkaan tarvitse mennä kovin kauas saadakseen aidon napolilaisen pizzan tai höyryävän tuoreen pad thain.

Löydä seuraava ravintolaelämyksesi

Mitä olet innostunut kokeilemaan tällä kertaa? Klassisia pohjoismaisia makuja modernissa bistroympäristössä? Aitoa kiinalaista ruokaa vilkkaassa kymmenennen kerroksen ravintolassa, josta on maaginen merinäköala? Tai ehkä mehukasta hampurilaista hämyisässä ja viihtyisässä baarissa? Tässä esittelemme erilaisia ravintolakonsepteja eri puolilta Ruotsia. Kaikki valintasi helpottamiseksi. Etsitpä sitten cocktailbaaria Tukholman keskustassa tai värikästä meksikolaista ruokaa Malmössä, löydät sen täältä.