strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Oysters on a beautiful plate.

Ravintola VRÅ – makuja Japanista Göteborgissa

Varaa nyt

Göteborgin sydämessä sijaitsee VRÅ, jossa on tilaa kaikille. Ravintola on uniikki, innovatiivinen ja palkittu ja tarjoaa pohjoismaista ja japanilaista maailmanluokan gastronomiaa. Täällä tarjoillaan kaikkea à la cartesta maistelumenuisiin ja dumplingeista käsinpoimittuihin paikallisiin ostereihin.

Kunnioituksesta merta, maata ja käsityöläisyyttä kohtaan

VRÅ ilmentää japanilaisen keittiön kunnioitusta merta, maata ja käsityöläisyyttä kohtaan. Sofia B. Olsson ja hänen kollegansa valitsevat raaka-aineet kauden mukaan; kalat, osterit, äyriäiset, merilevä ja vihannekset ovat peräisin paikallisilta tuottajilta. Täällä japanilaisen ruoanlaiton filosofia yhdistyy Ruotsin länsirannikon kalastusalueen kalastustuotteisiin ja äyriäisiin. Makuelämys täydentyy yhdistämällä ruoka huolella valikoituihin VRÅ:n viineihin ja laajaan sakelistaan.

Kokemus kaikille aisteille

Ravintolaympäristössä vanhan Postitalon alkuperäissisustus yhdistyy tyylikkäisiin aasialaisiin elementteihin. Puu, lasi ja kiiltävä metallipinta luovat avoimen ja elegantin ilmapiirin. Vieraana voit nähdä vapaasti avokeittiöön ja seurata, kuinka kokit valmistavat ruoan. Ravintola VRÅ sijaitsee kauniissa vanhassa postitalossa, josta on tullut hotelli – tarkemmin sanottuna Clarion Hotel® Post.

Korkeat tavoitteet ja huomio kestävyydessä

VRÅ:lla on selkeä visio kestävyydestä. Menun ruoka on kestävää, jäljitettävää ja ekologista. Göteborgin sydämessä sijaitseva VRÅ esittäytyy kaikille avoimena tilana. Ravintola on ainutlaatuinen, innovatiivinen ja palkittu pohjoismaisesta ja japanilaisesta huippuluokan gastronomiastaan. Tarjolla on à la carte -ruokailua, maistelumenu, dumplingeja ja käsin kerättyjä, paikallisia ostereita. Kestävyystavoite koskee paitsi ravintolan ilmastopäästöjä, myös tasa-arvoa. VRÅ:ssa työskentelee enemmän naisia kuin useimmissa muissa ravintolakeittiöissä.

Modern interior at restaurant VRÅ in Gothenburg. Food at restaurant VRÅ in Gothenburg. Fish dish at restaurant VRÅ in Gothenburg

VRÅ

Göteborg

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg
 • contactPhonePuhelin
  +46 31 61 90 60
 • emailContactSähköpostiosoite
  boka@restaurangvra.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt