JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Food at restaurant OGBG in Gothenburg.

OGBG – aasialainen ravintola Göteborgin ytimessä

Varaa nyt

OGBG Bar & Restaurang sopii sinulle, joka arvostat runsaita makuja, tuoreita raaka-aineita, aasialaisia vaikutteita ja näköalaa Göteborgin satamaan. Kaikki yhdessä virkistävän juoman ja lämpimien auringonsäteiden kera ulkoterassilla.

Modernia aasialaista Stenpiressä

OGBG kunnioittaa aasialaisia makuja omilla tulkinnoillaan upeista annoksista, joiden alkuperä on muinaisessa Itä-Intiassa. Herkulliset ja terveelliset annokset tarjoillaan nopeasti, tuoreina ja yksinkertaisina lämpimässä ja leikkisässä ympäristössä. Ravintolan keittiön perusideana on tehdä omat tulkintansa vietnamilaisesta, thaimaalaisesta ja eteläkiinalaisesta katuruosta, mutta listalla voi yhtä hyvin olla annoksia vaikutteilla Indonesiasta, Malesiasta ja Kambodzasta.

Vuokraa ravintola juhlaan tai tapahtumaan

Jos etsit vuokrattavaa paikkaa juhlaa tai tapahtumaa varten, olet löytänyt sellaisen. OGBG:n voi vuokrata suuremmalle seurueelle ja siellä on istumapaikat peräti 150 vieraalle. Täällä voitte nauttia lounas- tai illallisjärjestelyistä ja varmistaa, että tilaisuudesta tulee erityinen. Syntymäpärivät, näyttely, cocktailjuhlat tai jotakin muuta – OGBG sopii useimpiin tilaisuuksiin. Moderni paikka keskellä Göteborgia, voisiko paremmin olla?

Food and beer at restaurant OGBG in Gothenburg.Colorful food at restaurant OGBG in Gothenburg.Green cocktail at restaurant OGBG in Gothenburg.

OGBG

Göteborg

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg
 • contactPhonePuhelin
  +46 317 52 28 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  ogbg@strawberry.se
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt