Jäsenyys
Modern interior at restaurant Fei in Gothenburg.

Fei – maailmanluokan kiinalainen ruokaelämys

Kun ravintola Fei avautui Lindholmenilla syksyllä 2022, Göteborgista tuli entistä tärkeämpi ruokakohde. Korkealta, kymmenennestä kerroksesta avautuu upea näköala Götajoen yli ja siellä voit kokea autenttisen kiinalaisen ruokaelämyksen, jota et tule unohtamaan.

Palkitut ja huolella valitut kokit

Fei on moderni ja kunnianhimoinen ravintola Lindholmenilla Göteborgissa, jonka tähtäimenä on olla kiinalaisen ruoanlaittotaidon merkkipaalu Pohjoismaissa. Ravintola on silmiä avaava kokemus, jos haluat nauttia aidon kiinalaisen ruokaelämyksen – kaukana tavallisesta. Kiinalainen kokkitiimi on sekä palkittu että huolella valittu, ja keittiötä johtaa keittiömestari Guowei Zhou Shandongin maakunnasta Pohjois-Kiinasta.

Kolme kiinalaista keittiötä

Menu koostuu jaettavista annoksista kolmesta Kiinan kahdeksasta suurimmasta keittiöstä: kantonilaisesta, sichuanilaisesta ja Zhejiangin keittiöstä. Lisäksi tarjolla on aterian aloittavia kylmiä ruokalajeja sekä keittoa, joilla herätetään ruokahalua ennen lämpimiä annoksia, jotka ovat aterian kohokohta. Halutessaan voi tilata "Fei Experiencen", upean maistelumenun, johon voi upeasti yhdistää teetä, Shaoxing-riisiviiniä ja Baijiuta – kokonainen makumatka Kiinan ruoka- ja juomakulttuuriin.

Food at a table at restaurant Fei in Gothenburg.Drinks in the bar at restaurant Fei in Gothenburg, Sweden.Food at restaurant Fei in Gothenburg, Clarion Hotel The Pier. Wine selection at restaurant Fei in Gothenburg.

Fei

Göteborg

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Pumpgatan 5, 417 55 Göteborg
 • contactPhonePuhelin
  +46 31 305 01 37
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@feirestaurant.com
 • calendarVaraus
  Varaa nyt