JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Modern interior at restaurant Fei in Gothenburg.

Fei – maailmanluokan kiinalainen ruokaelämys

Varaa nyt

Kun ravintola Fei avautui Lindholmenilla syksyllä 2022, Göteborgista tuli entistä tärkeämpi ruokakohde. Korkealta, kymmenennestä kerroksesta avautuu upea näköala Götajoen yli ja siellä voit kokea autenttisen kiinalaisen ruokaelämyksen, jota et tule unohtamaan.

Palkitut ja huolella valitut kokit

Fei on moderni ja kunnianhimoinen ravintola Lindholmenilla Göteborgissa, jonka tähtäimenä on olla kiinalaisen ruoanlaittotaidon merkkipaalu Pohjoismaissa. Ravintola on silmiä avaava kokemus, jos haluat nauttia aidon kiinalaisen ruokaelämyksen – kaukana tavallisesta. Kiinalainen kokkitiimi on sekä palkittu että huolella valittu, ja keittiötä johtaa keittiömestari Guowei Zhou Shandongin maakunnasta Pohjois-Kiinasta.

Kolme kiinalaista keittiötä

Menu koostuu jaettavista annoksista kolmesta Kiinan kahdeksasta suurimmasta keittiöstä: kantonilaisesta, sichuanilaisesta ja Zhejiangin keittiöstä. Lisäksi tarjolla on aterian aloittavia kylmiä ruokalajeja sekä keittoa, joilla herätetään ruokahalua ennen lämpimiä annoksia, jotka ovat aterian kohokohta. Halutessaan voi tilata "Fei Experiencen", upean maistelumenun, johon voi upeasti yhdistää teetä, Shaoxing-riisiviiniä ja Baijiuta – kokonainen makumatka Kiinan ruoka- ja juomakulttuuriin.

Food at restaurant Fei in Gothenburg.Wine selection at restaurant Fei in Gothenburg.Creative food presentation at restaurant Fei in Gothenburg.

Fei

Göteborg

Menu

Aukioloajat

Maanantai - Keskiviikko: 17:00 - 23:00

Torstai - Perjantai: 17:00 - 00:00

Osoite

Pumpgatan 5, 417 55 Göteborg

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: info@feirestaurant.com
Varaa nyt