Jäsenyys
Garden view at Restaurant Sesong in Oslo.

The Social Bar & Bistro

Herkullinen menu Trollåsenissa

Tervetuloa The Social Bar & Bistro -ravintolaan Trollåsenissa, joka sijaitsee lyhyen bussimatkan päässä Oslon ulkopuolella! Keskellä vihreää luontoa voit nauttia herkullisista pohjoismaalaisista raaka-aineista valmistettuja liha- ja kalaruokia. Tervetuloa!

Kauden raaka-aineisiin nojaavaa ruokaa

Jos haluat nauttia hieman paremman aterian ilman Oslon hälinää, The Bar & Bistro on erinomainen valinta – vain 10 minuutin ajo- tai bussimatkan päässä pääkaupungin sykkeestä. Ravintola nojaa kauden aineksiin ja räätälöi menunsa niiden mukaan. Menulla on aina valittavana pari maukasta liha- ja kalaruokaa sekä yksinkertaisia alkupaloja.

Viihtyisä ja rento tunnelma

The Social Bar & Bistron sisustus on modernin viihtyisä ja tunnelma rento. Halusitpa sitten viedä paremman puoliskosi treffeille tai nauttia ystäviesi seurasta hyvän ruoan ja juoman äärellä, tämä ravintola on sinua varten. Tai miten olisi koko perheen tuominen rentoutumaan ravintolan yhteydessä sijaitsevan hotellin leikkihuoneessa leikkimisen jälkeen – tai ulkona suuressa puistomaisessa puutarhassa pelattujen pallopelien jälkeen?

Lähellä kaikkea

Parasta kaupungin ulkopuolella sijaitsevassa majoituksessa on se, että voit kulkea useimpiin paikkoihin turvallisesti ja kauniin luonnon kautta. Jos haluat sulatella syömääsi ruokaa pyöräillen, voit hyödyntää hotellin vuokraamia pyöriä ja suunnata kauniin Hvervenbuktan-lahden rannalle ja vaellusreitille. Tai voit kävellä Kolbotnin keskustaan samalla jutellen kaikesta – itsesi tai muiden kanssa – polun kulkiessa Kolbotntjernetin tai Gjersjøenin varrella.

The Social Bar & Bistro

Table setting at Restaurant Sesong in Oslo.

The Social Entry

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  • Maanantai - Torstai

    18:00 - 21:00

  • Perjantai - Sunnuntai

Ota yhteyttä

  • contactPhonePuhelin
    +47 66 99 78 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    q.entry@strawberry.no