JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
The kitchen at Atlas Brasserie & Café in Oslo.

Atlas Brasserie & Café – kutsuva ravintola Oslossa

Varaa nyt

Olitpa sitten lomalla Norjan pääkaupungissa tai vain etsimässä ruokapaikkaa ystävien kanssa, kannattaa piipahtaa Atlas Brasserie & Caféssa keskellä Jernbanetorgetia. Täällä tarjoillaan entisajan Amerikan innoittamaa ruokaa ja tarjolla on erilaisia menuja sekä lounaalle, brunssille että illalliselle!

Esi-isiemme innoittama menu

Atlas Brasserie & Café sijaitsee keskellä vilkkainta Osloa. Täällä olet kivenheiton päässä mm. Oslon keskusrautatieasemalta, oopperatalolta, Munch-museolta ja monilta muilta Oslon keskustan nähtävyyksiltä. Menu on saanut innoituksensa esi-isiemme seikkailumielestä ja uteliaisuudesta – toisin sanoen täältä saa herkullista, Amerikan inspiroimaa ruokaa tyylikkäästi valmistettuna. Voit käydä täällä aamiaisella, lounaalla, brunssilla ja illallisella – ravintolasta löytyy jokaiselle jotakin.

Viihtyisä ja historiallinen ravintola

Yllättikö nälkä pitkän Oslon keskustassa vaeltelun jälkeen? Poikkea sisään tai varaa pöytä tästä tyylikkäästä brasseriesta, jonka historia näkyy seiniltä. Ravintola sijaitsee Amerikalinjenillä, ja rakennuksen sisustus on ihastuttava sekoitus rakennusvuotta 1919 ja nykypäivän suurkaupunkia. Fun fact: Rakennus oli alun perin Den Norske Amerikalinjen päämaja, joka kuljetti tuhansia norjalaisia Atlantin yli uusia mahdollisuuksia etsimään. Nimi Amerikalinjen on kunnianosoitus rakennuksen historialle.

Terassi, puutarha ja cocktailbaari

Halutessasi voit saada pöydän Amerikalinjenin ympärivuotisesta puutarhasta, Havenista. Kevät- ja kesäkaudella voit nauttia terassin elämästä. Ja tiesitkö, että illallismenulta löytyy myös kasvisvaihtoehtoja? Lapset voivat nauttia brunssimenun pannukakkuja ja pirtelöitä, ja illan myöhäisinä tunteina voit kohottaa maljan elämän suurille ja pienille hetkille ravintolan "house cocktaileilla" – voit myös suunnata alakerran cocktailbaariin, Pier 42:een, tai intiimille Gustav-klubille.

Interior at Atlas Brasserie & Café in Oslo.Details of interior at Atlas Brasserie & Café in Oslo.Chefs in the kitchen of Atlas Brasserie & Café in Oslo.

Atlas Brasserie & Café

Oslo

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Jernbanetorget 2, 0154 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 21 40 59 16
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@amerikalinjen.com
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt